marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender o salveaza pe Natalie Portman de o gasca violenta in westernul Jane Got a Gun

Michael Fassbender este tot mai aproape de un nou rol interesant. Cei de la Vulture scriu ca actorul irlandez este in negocieri pentru a aparea alaturi de Natalie Portman in westernul Jane Got A Gun.

Michael Fassbender o salveaza pe Natalie Portman de o gasca violenta in westernul Jane Got a Gun


Jane Got A Gun este un western centrat pe povestea unei femei, Jane (Natalie Portman) care este nevoita sa isi apare ferma de o banda de asasini violenti care i-a impuscat sotul si aproape ca l-a omorat.  Fassbender ar trebui sa joace rolul fostului iubit din al lui Portman care incearca sa o ajute sa scape cu viata din mana asasinilor.

 

Productia este una independenta, bugetul este sub 20 de milioane de dolari, scenariul e scris de Brian Duffield si regia e semnata de Lynne Ramsay, care a facut valuri anul trecut cu drama We Need To Talk About Kevin.
 

 


Printre producatori se numara si Natalie Portman. Anul trecut, scenariul filmului a intrat pe lista celor mai interesante scenarii de la Hollywood lansate in 2011. Pelicula este produsa de Scott Pictures, iar filmarile vor incepe anul viitor.

 

Michael Fassbender a inceput in aceasta perioada filmarile la thrillerul The Counselor, a doua colaborare a acestuia cu regizorul Ridley Scott. Alaturi de el vor mai juca Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz si Cameron Diaz, filmul urmand sa se lanseze in 2013. 

 

Irlandezul de 35 de ani va mai aparea tot in 2013 in drama 12 Years of Slave, regizata de Steve McQueen, iar in 2014 va relua rolul lui Magneto in continuarea de la X-men: First Class, X-men: Days of Future Past.

 

Natalie Portman este si ea ocupata in aceasta perioada. Actrita filmeaza la Knight of Cups, regizat de Terrence Malick si va aparea in 2014 in continuarea de la Thor.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies