marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender si Charlize Theron incing atmosfera intr-un pictorial provocator: "Scenele de sex sunt mai usoare decat cele in care mori"

Charlize Theron si Michael Fassbender i-au uimit pe fani in noul numar al revistei W, pentru care au realizat un pictorial senzational. Colegi de platou in filmul Prometheus, cei doi actori au cucerit publicul in productia lui Ridley Scott, iar relatia speciala dintre ei si-a lasat amprenta in interpretarile lor straclucitoare de pe marile ecrane.

Michael Fassbender si Charlize Theron incing atmosfera intr-un pictorial provocator: Scenele de sex sunt mai usoare decat cele in care mori

 

Charlize Theron si Michael Fassbender par cei mai buni prieteni, dupa ce au jucat impreuna in Prometheus. Fassbender l-a jucat pe androidul David, iar Theron a portretitzat-o pe Meredith Vickers, o femeie de gheata si fara scrupule, care isi urmareste propriile interese.

 

In noul numar al revistei W, cei doi actori, au creat un pictorial indraznet si provocator, in care au aparut in ipostaze sexy si imbracati doar in haine de piele.

 

In aceasta vara, Ridley Scott a revenit la universul Alien, creat de el in urma cu 32 de ani, iar actorii care au atras cel mai mult atentia au fost Charlize Theron si Michael Fassbender. Prometheus urmareste povestea  unei echipe de exploratori, care descopera un indiciu despre originile omenirii pe Pamant si pornesc intr-o aventura plina de suspans, la bordul navei spatiale Prometheus, catre cele mai intunecate colturi ale universului. Acolo, vor trebui sa duca o batalie infricosatoare pentru a salva viitorul rasei umane.

 

 

 

Daca pe marile ecrane, Theron si Fassbender impart si scene de lupta, in viata reala cei doi par mult mai apropiati. Ei au povestit ca s-au imprietenit anul trecut, cand filmau Prometheus si se respecta enorm de mult unul pe celalalt.


Theron a fost fascinata de Michael Fassbender dupa ce a vazut interpretarea tulburatoare a acestuia din Shame, pentru care aceasta considera ca irlandezul merita macar o nominalizare la Oscar. La randul lui, Fassbender a fost impresionat si el de interpretarea ei din Young Adult:  "As vrea sa vad o comedie romantica intre aceste doua personaje, ar fi interesant", a declarat Theron.


Fanii au fost cuceriti de relatia de prietenie dintre ei si spun ca cei doi actori ar putea reprezenta unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe marile ecrane.

 

Theron, considerata cea mai sexy actrita din lume, a declarat in W ca nu se simte stanjenita de scenele de nuditate pentru ca a avut norocul sa colaboreze cu oameni care n-au facut-o sa se simta prost: "Nu sunt pudica cand vine vorba de corpul meu. Au fost doar cateva momente cand m-am simtit stanjenita sa apar goala, iar unul dintre ele a fost in compania ta, Michael" a spus razand actrita. Fassbender i-a replicat amuzat "Dar eram robot!"


 


 

Fassbender a spus ca scenele de sex sunt mai usoare decat cele in care moare: "Eu mai mult mor decat traiesc in filmele in care joc. In 300 sunt ciuruit de sageti, in Inglorius Basterds mor dupa ce mi se trage un glont in testicule. Asta e o moarte senzationala. Scenele de sex sunt mai usoare, insa depinde cu cine le imparti".  Theron a fost si ea de aceeasi parere.

 

Michael Fassbender pare sa nu fie obosit de programul incarcat. Dupa ce anul trecut a aparut in 4 filme populare, printre care X-men: First Class si Shame, care i-a adus premiul pentru cel mai bun actor la Venetia si o nominalizare la Globul de Aur, in vara acestui an i-a hipnotizat pe critici si fani cu interpretarea sa magistrala din Prometheus. Pentru anul urmator, actorul de 35 de ani pregateste doua filme noi, 12 Years of Slave, la care va colabora pentru a treia oara cu regizorul Steve McQuenn, dar si The Counselor, a doua colaborare din cariera sa cu Ridley Scott.


 

In 2014, Fassbender reia rolul lui Magento in continuarea de la X-men: First Class, despre care scenaristul a spus ca este un film "ambitios si cu totul grandios" si va avea parte de un buget pe masura. Fassbender a spus ca abia asteapta sa il joace din nou pe Magneto.

 

Dupa ce anul acesta a facut doua roluri negative splendide, in Snow White and The Huntsman si Prometheus, Charlize Theron vine si ea cu noi filme speciale: Mad Max: Fury Road, Murder Mystery, dar are in proiect si continuarea de la Hancock.
 

 


Sursa foto: W


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies