marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael J. Fox, din nou in "Back to the future": "Sunteti cei mai tari fani din lume". Se implinesc 30 de ani de la lansarea filmului cult

Actorii din "Back to the future" si membrii echipelor de filmare sarbatoresc in aceasta perioada implinirea a 30 de ani de la celebra serie din anii '80, care a devenit "cult" pentru zeci de mii de fani din intreaga lume.

Michael J. Fox, din nou in Back to the future : Sunteti cei mai tari fani din lume . Se implinesc 30 de ani de la lansarea filmului cult

Duminica, 19 iulie, Michael J. Fox, in varsta de 54 de ani, s-a intalnit cu fanii seriei "Back to the future" la London Film And Comic Con - un eveniment care tine 3 zile. multi dintre fani au venit sa-si vada eroii din filme - Marty McFly si doctorul Emmet Brown - imbracati in costume asemanatoare acestor personaje.

 

"Sunteti cei mai adevarati oameni pe care i-am cunoscut. Iar daca asta inseamna sa fii un tocilar, atunci asa este si Marty" (rolul sau din film, n.red.) - a spus Michael J. Fox in fata multimii de fani, conform The Guardian.

 

 

Claudia Wells, care a jucat rolul prietenei lui Marty, Jennifer, in primul film, a fost de aceeasi parere, spunandau-le oamenilor ca sunt cei mai "draguri, amabili si frumosi oameni" pe care i-a cunoscut. Ea a povestit ca prima data cand a fost lovita de efectul acestui film a fost atunci cand a primit o scrisoare lunga, in care fanul ii povestea ca a avut o copilarie grea, dar ca a reusit sa treaca prin probleme uitandu-se repetat la "Back to the future".

 

"Se uita la film in fiecare noapte. Noi eram familia sa. Noi am fost motivul pentru care a ales sa nu se sinucida." - a spus actrita.

 

 

Fox si Wells au fost insotiti pe scena de Cristopher Lloyd, in varsta de 76 de ani, care l-a jucat pe Brown, Lea Thompson, care a fost mama lui Marty (Lorraine) si alti zeci de actori care au avut diferite roluri.

 

"Back to the future" a fost lansat de Ziua Independentei in SUA, in 1985, si a avut incasari in valoare de 383 de milioane de dolari la nivel international, fiind cel mai de succes film al anului. Producator executiv a fost Steven Spielberg, iar regia a fost semnata de Robert Zemeckis.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies