marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Pfeiffer, dezvaluire socanta: "Am facut parte dintr-o secta". Cum a trecut actrita peste perioada sumbra din viata ei

Michelle Pfeiffer a dezvaluit ca, la inceputul carierei sale de la Hollywood, a facut parte dintr-o secta numita "respirationism" ("Breatharianism"), ai carei membri cred ca oamenii pot trai fara mancare si apa, actrita fiind nevoita sa urmeze o dieta foarte stricta.

Michelle Pfeiffer, dezvaluire socanta: Am facut parte dintr-o secta . Cum a trecut actrita peste perioada sumbra din viata ei

Erau obsedati de control. Nu locuiam cu ei (membrii sectei, n.r.), dar mergeam des la intalniri si imi spuneau de fiecare data ca trebuia sa vin mai des. Trebuia sa platesc de fiecare data cand veneam, ajunsesem secatuita din punct de vedere financiar", a spus Michelle Pfeiffer, care s-a mutat la varsta de 20 de ani la Los Angeles.


Actrita si-a dat seama ca facea parte dintr-o secta in timp ce isi ajuta fostul sot, actorul Peter Horton, cu cercetarile pentru rolul sau dintr-un film despre Biserica Unificarii - o secta fondata de reverendul sud-coreean Sung Myung Moon, informeaza contactmusic.com.

 


"Stateam de vorba cu un fost membru al sectei Moon, care descria manipularea psihologica, si atunci mi-am dat seama", a declarat Michelle Pfeiffer.

 

 

Adeptii sectei respirationiste cred ca nu au nevoie de mancare, hrana necesara organismului fiind oferita de lumina soarelui. Aceasta credinta a dus la moartea mai multor persoane si a fost criticata in toata lumea.


Michelle Pfeiffer si-a inceput cariera cu mici roluri in filme de televiziune, in anii '70, si a devenit cunoscuta pe marile ecrane in filmul "Scarface" (1983), in care a jucat alaturi de Al Pacino. Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numara cel din "Legaturi periculoase" (1988), pentru care a fost recompensata cu un premiu BAFTA, cel din "Campul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, si cel din "Fabulosii Baker-Boys", pentru care a fost recompensata cu premii din partea presei straine de la Hollywood, a asociatiilor de critici din New York si Los Angeles, a National Society of Film Critics si a Board of Review. Actrita a fost nominalizata de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabulosii Baker-Boys", "Legaturi periculoase" si "Campul dragostei".

Recent, a jucat alaturi de Robert de Niro in filmul despre mafie "Malavita: o familie criminala" (2013), regizat de Luc Besson, unde interpreteaza rolul unei femei cu tendinte piromane.


Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies