marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Williams uimeste cu povestea iubitului secret al lui Marilyn Monroe! Vezi primul trailer pentru My Week with Marilyn

Michelle Williams recreaza una dintre cele mai iconice actrite de la Hollywood, Marilyn Monroe, in primul trailer pentru filmul My Week with Marilyn.

Michelle Williams uimeste cu povestea iubitului secret al lui Marilyn Monroe! Vezi primul trailer pentru My Week with Marilyn

Michelle Williams este uimitoare in rolul lui Marilyn Monroe readucand la viata povestea de dragoste dintre ea si iubitul ei secret Colin Clark interpretat de Eddie Redmayne.

Mult asteptatul film al lui Simon Curtis este povestea a doi actori legendari, Sir Laurence Olivier, in perioada de glorie, si altul aflat pe val, Marilyn Monroe, in timpul filmarilor la "Printul si dansatoarea", semnat de Olivier in 1957.


Inspirat de cartea scrisa de Colin Clark, filmul va ajunge la Festivalul de la New York si se va lansa in cinematografe in SUA, pe 4 noiembrie.

Filmul reface zilele in care actrita americana, "sex simbolul secolului trecut", venita la Londra cu iubitul ei, dramaturgul Arthur Miller, se bucura de atmosfera londoneza dupa plecare acestuia. Marilyn Monroe descopera Londra intr-o saptamana idilica cu Colin Clark care era atunci asistent de platou.


Laurence Olivier este jucat de Kenneth Branagh iar distributia cuprinde si alte nume prestigioase ca Julia Ormond in rolul lui Vivien Leigh, Emma Watson sau Judi Dench.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies