marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis: cea mai sexy femeie in viata nu se uita niciodata la pozele ei, de ce este stanjenita de titlul primit si care este filmul care i-a schimbat viata

Mila Kunis a fost declarata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire. Insa actrita a fost surprinsa de papparazzi fara machiaj, iar pozele au facut inconjurul internetului, fanii fiind dezamagiti de cum arata in realitate starul.

Mila Kunis: cea mai sexy femeie in viata nu se uita niciodata la pozele ei, de ce este stanjenita de titlul primit si care este filmul care i-a schimbat viata

GALERIE FOTO: 33 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!


La 29 de ani, Mila Kunis este una dintre cele mai populare actrite de comedie, adorata pentru felul ei de a fi si invidiata de femei pentru cum arata. Insa, actrita a spus ca ii este greu sa accepte titlul de cea mai sexy femeie in viata. "Cum sa raspund la asa ceva fara sa fiu idioata? Este o onoare, ma simt flatata." a spus actrita pentru publicatia The Sun.

Mila Kunis recunoaste ca nu se uita pe Google pentru a citi ce se scrie despre ea, nu foloseste nici un fel de retea de socializare si nu se uita niciodata la pozele ei. "Nu folosesc Facebook sau Twitter. Insa folosesc internetul, sunt online constant, asa ma pun la curent cu stirile, imi obtin informatiile".

 

Actrita a comentat si acele poze deloc flatante, in care apare complet nemachiata, alaturi de iubitul ei, Ashton Kutcher:  "Pur si simplu le evit. Daca vad o poza de a mea, trec mai departe, nici nu ma uit. Nu am nevoie sa ma simt prost despre mine. Lucrurile bune nu vand, asa ca presa va fi mereu plina de lucruri rele despre mine.  Faptul ca o persoana scrie in online depsre tine ca esti grasa sau urata, nu inseamna ca si e adevarat. Asta se intampla si invers, in cazul in care te complimenteaza".


Mila Kunis si-a inceput cariera de mica, insa a ramas cunoscuta cu rolurile din show-urile That's 70 Show sau Family Guy. In 2012 a spart topurile de box-office cu o comedie fara perdea, Ted, regizata de Seth McFarlane, in care protagonist este un ursulet guraliv si destrabalat.


In 2013, Mila Kunis a aparut in rol de vrajitoare in productia celor de la Disney "Oz, the Great and Powerful" - povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ intr-un balon, cu care ajunge, in urma unei tornade, pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice. Filmul ii mai are in distributie pe Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si este regizat de Sam Raimi.


Mila Kunis sustine ca filmul care i-a schimbat viata este originalul "Vrajitorul din Oz" din 1939. "Filmul care mi-a schimbat viata a fost cu siguranta Vrajitorul din Oz. Este magic, superb si plin de caldura, la fel ca si cartea."


Pentru  "Oz, the Great and Powerful", actrita marturiseste ca nu prea s-a intalnit cu colegele ei la fel de celebre, actritele Rachel Weisz sau Michelle Williams. "Intai a filmat Rachel, apoi Michelle, iar scenele mele au fost spre final. La filmarile din Detroit am fost cam singura" a mai spus vedeta pentru The Sun.

 


 

Sursa foto: Getty/Hepta
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies