marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis: cum a devenit cea mai cool personalitate de pe planeta cu un interviu oferit in timp ce promova Oz: The Great and The Powerful

Mila Kunis a fost in centrul atentiei saptamana trecuta dupa ce oferit un interviu pentru BBC, in care isi promova noul ei film, Oz: The Great and The Powerful.

Mila Kunis: cum a devenit cea mai cool personalitate de pe planeta cu un interviu oferit in timp ce promova Oz: The Great and The Powerful

Actrita de 29 de ani a reusit saptamana trecuta sa isi mareasca considerabil numarul de fani. In timpul unui interviu acordat postului BBC, jurnalistul britanic era atat de emotionat si bucuros de faptul ca sta de vorba cu ea, incat s-a incurcat si abia reusea sa ii puna intrebarile. Insa, Kunis a fost extrem de degajata si a transformat un interviu standard intr-o discutie amicala si placuta.

 

Interviul a ajuns viral pe net, iar pe Youtube a ajuns la 10 milioane de vizualizari in cateva zile. Presa straina a pus-o imediat in clubul celor mai cool actrite, alaturi de Jennifer Lawrence, scrie Vulture, iar fanii au numit-o cea mai cool celebritate de pe planeta.


Cei de la Vulture considera ca acest interviu ii defineste cariera, dupa ce a fost numita de presa adorabila, increzatoare si o actrita care ramane cu capul pe umeri. Desi a fost declarata cea mai sexy femeie in viata, Kunis a marturisit in urma cu cateva luni ca nu se uita la fotografiile ei si nici nu cauta articole pe internet despre ea. Actrita este o preferata a papparazilor, care se inghesuie sa o surprinda fara machiaj. Click aici pentru imagine


 

"Nu folosesc Facebook sau Twitter. Insa folosesc internetul, sunt online constant, asa ma pun la curent cu stirile, imi obtin informatiile".

Actrita a comentat si acele poze deloc flatante, in care apare complet nemachiata: "Pur si simplu le evit. Daca vad o poza de a mea, trec mai departe, nici nu ma uit. Nu am nevoie sa ma simt prost despre mine. Lucrurile bune nu vand, asa ca presa va fi mereu plina de lucruri rele despre mine.  Faptul ca o persoana scrie in online depsre tine ca esti grasa sau urata, nu inseamna ca si e adevarat. Asta se intampla si invers, in cazul in care te complimenteaza".


 

In aceasta perioada, Mila Kunis poate fi vazuta in Oz:The Great and The Powerful, filmul cu cele mai mari incasari la debut din 2013. Filmul urmareste povestea magicianului care a ajuns celebrul Vrajitor din Oz, inainte de a se intalni cu Dorothy.

Povestea incepe odata cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prafuitul Kansas.  Un balon cu aer cald prins in mijlocul unei tornade il poarta pe vrajitorul aspirant in minunatul Taram Oz, unde incepe sa prinda speranta ca ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. Insa, in scurt timp, cunoaste trei vrajitoare Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams) care il implica fara voia sa in problemele tinutului si ale locuitorilor acestuia.


Filmul este un spectacol vizual magnific, care poarta spectatorii intr-o lume zugravita in culori intense, cu creaturi haioase, nascute parca din imaginatia a zeci de generatii fascinate de basme. Magia trece dincolo de ecran si aduce in sala de cinematograf farmecul unei povesti de un optimism contagios.

 

Oz: The Great and The Powerful ruleaza deja in cinematografele din Romania.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies