marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis isi doreste sa joace in Fifty Shades of Grey

Poate un studio major hollywoodian sa adapteze un roman erotic pentru publicul larg? Actrita Mila Kunis vrea sa o portretizeze pe Anastasia, eroina autoarei E. L. James din trilogia vanduta in peste 65 de milioane de copii.

Mila Kunis isi doreste sa joace in Fifty Shades of Grey


GALERIE FOTO: 25 de momente HOT cu Mila Kunis!


Pentru moment nu exista regizor sau distributie pentru filmul Fifty Shades of Grey, insa rolurile Anastasiei si al lui Christian sunt printe cele mai ravnite la Hollywood. Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor.


Pentru Anna au fost speculate nume ale unor actrite ca Angelina Jolie, Emma Stone, Emma Watson, Kristen Stewart, Nina Dobrev, Lily Collins, Amanda Seyfried, Blake Lively, Olivia Wilde. Recent Mila Kunis si-a exprimat dorinta de a juca in acest film:


"Sunt momente in care vrei sa faci ceva nou si complet diferit, pentru ca stii ca o sa te distrize facandu-l",  a declarant Mila Kunis pentru The Sun. Scenaristul filmului Kelly Marcel a avertizat deja ca pelicula va fi una "scandaloasa". Pentru rolul lui Christian sunt vehiculate numele unor actori ca Ryan Gosling, Ian Somerhalder sau Stephen Amell.


In 2012, marile studiouri hollywoodiene s-au razboit pentru a ecraniza trilogia "Fifty Shades of Grey" a romancierei britanice E. L. James. Universal si Focus Features au obtinut anul trecut drepturile de ecranizare, insa la finalul uneia dintre cele mai nebunesti licitatii din ultimii ani. Suma exacta cu care au fost achizitionate drepturile de ecranizare nu este cunoscuta, insa potrivit unor surse, aceasta este de aproximativ 3 milioane de dolari, o cifra ce nu a mai fost intalnita la Hollywood de pe vremea cand scriitorul Dan Brown a primit o suma similara pentru ecranizarea romanului sau "Codul lui Da Vinci". Productia filmului "Fifty Shades of Grey" va debuta in acest an.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies