marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Minionii din Despicable Me 2 au castigat lupta cu The Lone Ranger. Ce incasari au avut cele doua filme in primele trei zile de la lansare

In primele trei zile de la lansarea oficiala, Despicable Me 2 a castigat detasat lupta cu The Lone Ranger.

Minionii din Despicable Me 2 au castigat lupta cu The Lone Ranger. Ce incasari au avut cele doua filme in primele trei zile de la lansare

 

Daca western-ul celor de la Disney a facut incasari de 30,2 milioane de dolari, comedia de la Universal's s-a bucurat de un succes mult mai mare, reusind sa faca incasari de 89 milioane de dolari.

 

Desi se asteptau sa adune cel putin 50 de milioane de dolari, cei de la Disney au fost nevoiti sa se multumeasca cu cifre mult mai mici, departe de cele necesare pentru a compensa bugetul imens al filmului, adica 250 milioane de dolari.

 

 

Cu incasari de 30,2 milioane de dolari pentru ziua de vineri si o previziune de peste 140 de milioane de dolari pentru primele cinci zile, Despicable Me 2 se dovedeste a fi un succes inca de la inceput. 

 

The Lone Ranger, cu Johnny Depp si Armie Hammer, se pregateste sa intre pe lista marilor dezamagiri ale verii, alaturi de After Earth a lui Will Smith si White House Down, cu Jamie Foxx si Channing Tatum, ambele productii fiind realizate de Sony.

 

Cu The Lone Ranger, Disney a sperat sa puna bazele unei noi francize de succes, precum Pirates of the Caribbean, de altfel regizorul Gore Verbinski si Johnny Depp aflandu-se la bazele ambelor proiecte, insa rezultatele nu au fost cele sperate.

 

 

Despicable Me a avut un real succes si a devenit una dintre cele mai profitabile animatii din 2010 si a 10-a la nivel global . Cu un buget de doar 69 de milioane de dolari, filmul regizat de Pierre Coffin si Chris Renaud a strans incasari de 543 de milioane de dolari la nivel mondial si s-a clasat pe locul 7 in topul celor mai vizionate filme din 2010. Asa ca era normal ca producatorii sa duca mai departe aventurile. Gru si cele trei fetite se vor intoarce, iar Jason Segel va reveni si el in rolul lui Vector, eroul negativ.

 

The Lone Ranger urmareste un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp) care deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.

 

 

Din distributia filmului, care a ajuns si in cinematografele din Romania incepand cu 5 iulie 2013, mai fac parte Helena Bonham Carter, William Fichtner si Tom Wilkinson.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies