marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Misiune Imposibila 4 a fost un succes atat de mare incat producatorii anunta si partea a cincea. Vezi daca revine Tom Cruise

Imposibilul nu exista pentru Tom Cruise care a reusit o revenire in forta la care nici cei mai infocati fani nu se asteptau la finalul anului trecut. Mission: Impossible 4. Ghost Protocol a fost un succes atat de mare incat producatorii se gandesc sa faca si partea a cincea … bineinteles  tot cu Tom Cruise.

Misiune Imposibila 4 a fost un succes atat de mare incat producatorii anunta si partea a cincea. Vezi daca revine Tom Cruise

A stat atarnat de franghii pe una din cele mai inalte constructii din lume Burj Khalifa, a simulat o cadere de la etajul al treilea al unei cladiri si o aterizare pe un camion in miscare, a escaladat blocuri si s-a batut ca nimeni altul. La 49 de ani, Tom Cruise a aratat ca inca mai are retata pentru blockbustere.


Mission: Impossible 4. Ghost Protocol a facut  679 milioane de dolari la nivel mondial si a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istoria intregii francize. Tom Cruise s-a intrecut pe sine cu cascadoriile in acest film cu care le-a dat palpitatii producatorilor.

Era doar o chestiune de timp pana cand Paramount Pictures sa anunte ca vor sa faca si o a cincea parte din serie. Tom Cruise a declarat ca este dispus sa reia rolul agentului Ethan Hunt numai daca urmatorul film va avea parte de un scenariu cu standarde ridicate.

Iarna trecuta, colegul sau de la filmari Jeremy Renner anunta ca nu va prelua rolul principal in franciza Misiune Imposibila, inlocuindu-l pe Tom Cruise asa cum specula presa ca se va intampla.


Desi nimeni nu se astepta sa aiba un asemenea succes, Mission: Impossible 4. Ghost Protocol din a carui distributie au mai facut parte Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway si Anil Kapoor a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istorie pentru Tom Cruise care in ultimii 6 ani a fost in deriva totala.

In 2005, imaginile cu Tom Cruise invitat la emisiunea lui Oprah in care se urca si sare pe canapea pentru a-si exprima dragostea pentru Katie Holmes au facut inconjurul lumii.


Gestul a fost considerat penibil de catre toata lumea iar actorul a fost concediat de Paramount Pictures in 2006 cei care acum insista sa faca partea a cincea din Misiune Imposibila.


In ultimii 6 ani actorul a jucat in filme ca Lions for Lambs, Valkyrie si Knight and Day care nu au fost succese extraordinare. Actorul ajunsese subiect de glume iar presa scria ca si-a pierdut faimosul "star power", insa cariera sa pare din nou relansata.


Presa de profil a scris in aceste zile ca Tom Cruise si-a dat acceptul pentru a juca in continuarea de la productia care l-a facut celebru pe plan mondial in urma cu 26 de ani – Top Gun.


Tom Cuise in 1986                                                                  Tom Cruise in 2011

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies