marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise renunta la productia ambitioasa The Man From U.N.C.L.E pentru Mission Impossible 5

Dupa ce a fost anuntat ca personaj principal in adaptarea serialului de succes The Man From U.N.C.L.E, Tom Cruise a renuntat la acest proiect in favoarea noului film din franciza Mission Impossible.

Tom Cruise renunta la productia ambitioasa The Man From U.N.C.L.E pentru Mission Impossible 5

Cei de la WarnerBros. au primit o mare lovitura inainte de startul filmarilor pentru pelicula The Man From U.N.C.L.E., dupa ce Tom Cruise a anuntat ca renunta la acest proiect pentru Mission Imposssible 5. Filmarile pentru cele doua productii s-ar fi suprapus, iar actorul a fost nevoit sa aleaga si astfel a ramas fidel francizei cu care a devenit un adevarat star de actiune, scrie Deadline.com

 

Proiectul, care reprezinta o adaptare cinematografica a serialului de spionaj care a rulat din 1964 pana in 1968, ar fi debutat cu filmarile din noiembrie 2012, atunci cand trebuia sa fie regizat de Steven Soderbergh, cu George Clooney in rolul principal. Insa Clooney s-a retras in august 2010 din cauza unei accidentari la spate. Soderbergh a cautat un inlocuitor, printre numele vehiculate aflandu-se Johnny Depp, Channing Tatum, Ryan Gosling si Michael Fassbender, dar pana la urma s-a retras si el in noiembrie 2011. In aceste conditii, cei de la WarnerBros. l-au adus in postura de regizor pe Guy Ritchie, iar Tom Cruise urma sa joace in rolul principal.

 

 

 

Chiar daca Tom Cruise a renuntat, Armie Hammer (The Social Network, The Lone Ranger) a ramas in distributie. Cruise trebuia sa il joace pe Napoleon Solo, un agent special care porneste in misiuni de spionaj. Acum, producatorii spera ca filmarile sa inceapa macar pana la sfarsitul anului si au inceput deja sa caute un star potrivit pentru rolul principal.

 

Cei de la Paramount au anuntat la inceputul acestei luni ca Tom Cruise va continua in rolul lui Ethan Hunt pentru continuarea francizei Mission Impossible, cu cea de-a cincea parte. Mission Impossible: Ghost Protocol (2011) a devenit cel mai de succes film din seria lansata in 1996, cu incasari de 700 de milioane de dolari. In total, franciza s-a ridicat la incasari de peste 2 miliarde de $ la nivel global.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies