marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Misterul unei crime, o dramă după un caz real

Filmul spune povestea unui individ condamnat în 2003 pentru că și-a ucis soția.

Misterul unei crime, o dramă după un caz real
Când Michael Iver Peterson (Treat Williams), un romancier de succes și politician în devenire din Durham, Carolina de Nord, găsește cadavrul soției sale, Kathleen, pe scări, plin de sânge, dar încă respirând, sună panicat la 911. Fiul său, Todd, le confirmă polițiștilor că părinții săi se iubeau cu adevărat și că nu și-ar fi făcut niciodată rău. Cu toate acestea, poliția, în special detectivul Joe Castel și procurorul Jim Hardin, care îi poartă pică pentru un articol pe care l-a scris cândva împotriva incompetenței forțelor de ordine, nu cred în ipoteza că soția lui a căzut de pe scări, în special pentru că sângele ei a fost găsit împrăștiat prea sus pe perete. 
 
Adorabila fiică vitregă Caitlin, care, în particular, manifestă o plăcere suspectă față de moștenirea bijuteriilor și este numită executorul testamentar al averii lui Kathleen, a fost toată noaptea la frăția ei din Cornell. Medicul legist exclude teoria preliminară privind o căzătură, afirmând fără menajamente că a primit mai multe lovituri și că s-a zbătut cel puțin două ore să supraviețuiască. 
 
Vinul și urmele de sânge sugerează că Michael ar fi înscenat faptul că ea a băut prea mult și a încercat să șteargă sângele. Familiei îi este interzis accesul în casă, iar toate cercetările sunt puse sub lacăt. 



 

 
După ce avocatul vedetă David Rudolf (Kevin Pollak) acceptă să-l apere pe Michael Peterson și reușește cu echipa de televiziune să includă cazul său într-un reportaj critic despre sistemul de justiție din SUA, presa amintește că Peterson ar fi pierdut alegerile după ce Armata ar fi infirmat că acesta ar fi primit două decorații Purple Hearts. Apoi, un alt secret urât iese la iveală: Michael trebuie să recunoască faptul că este bisexual și că a agățat bărbați la sala de sport.
 
În timpul procesului este dezvăluit faptul că, cu mulți ani înainte, un prieten al lui Peterson, ai cărui copii avea să-i adopte mai târziu, a murit în circumstanțe aparent similare.


 
Filmul „Misterul unei crime”/„The Staircase Murders” (2007) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 22:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies