marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Momentul de la Oscar care a blocat Twitter-ul: 1.5 milioane de oameni au share-uit aceasta poza. Ellen DeGeneres a facut record cu cel mai popular mesaj din istorie

Ellen DeGeneres a blocat interneul la propriu. Gazda editiei din acest an a premiilor Oscar a facut o poza "selfie" cu unele dintre cele mai mari staruri ale anului, inclusvi Jared Leto, Bradley Cooper sau Jennifer Lawrence.

Momentul de la Oscar care a blocat Twitter-ul: 1.5 milioane de oameni au share-uit aceasta poza. Ellen DeGeneres a facut record cu cel mai popular mesaj din istorie


Poza a fost urcata de Ellen DeGeneres in timp real pe Twitter, in timp ce se defasura gala de decernare a Premiilor Oscar. Poza a fost share-uita pe Twitter de peste 1 milion de oameni, un record care a intrecut cel detinut de Presedintele Barack Obama, cu peste 700.000 de tweet-uri. In imagine apar Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jared Leto si Brad Pitt.

 

Cea de-a 86-a gala a Premiilor Oscar si-a desemnat castigatorii. Gala Premiilor Oscar din 2014 s-a incheiat, fara nici o mare surpriza. Asa cum se asteptau toti, marii castigatori au fost cei pe care speciliastii ii dadeau drept marii castigatori. 12 Years a luat Oscarul pentru cel mai bun film, Matthew McConaughey l-a invins pe Leonardo DiCaprio si a luat Oscar pentru cel mai bun actor, iar Cate Blanchett a fost recompesata pentru cea mai buna actrita.

 

 

Un alt moment care a fost printre cele mai amuzante a fost cel in care Ellen DeGeneres a adus pizza pentru invitati, iar staruri ca Brad Pitt, Jared Leto sau Meryl Streep au luat cate o felie.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies