marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica Bellucci a impresionat la Festivalul de Film de la Toronto. Tinutele cu care actrita de 47 de ani si-a pus in evidenta frumusetea

Prezenta la Festivalul de Film de la Toronto, Monica Bellucci a atras atentia invitatilor datorita prezentei sale fermecatoare si plina de mister.

Monica Bellucci a impresionat la Festivalul de Film de la Toronto. Tinutele cu care actrita de 47 de ani si-a pus in evidenta frumusetea

Imbracata in doua tinute superbe, actrita de 47 de ani a impresionat cu un corp tonifiat si o silueta de invidiat. Cu o rochie multata neagra, cu imprimeuri florare si o alta neagra, din dantela, Monica Bellucci a stralucit la premiera celui mai nou film, Rhino Season.


Mama a doi copii, Deva si Léonie, Monica Bellucci a marturisit ca frumusetea nu tine doar de mostenirea genetica, ci si de felul in care se ingrijeste atat de partea fizica, cat si de cea spirituala. "Nu totul are legatura cu frumusetea biologica. Este vorba si despre altceva. Acum ma simt mult mai bine din punct de vedere mental decat la 20 de ani. Sunt increzatoare si reusesc sa gestionez mai bine problemele. Ma accept asa cum sunt si stiu ca perfectiunea nu exista", a declarat actrita pentru dailymail.co.uk.

 


Rhino Season prezinta o poveste de dragoste care are loc in Iran, Monica Bellucci interpretand rolul unei femei de 30 de ani care traieste in aceasta tara imediat dupa revolutie. Din distributia filmului care este regizat de Bahman Ghobadi, mai fac parte Beren Saat, Behrouz Vossoughi, Belçim Bilgin si Arash Labaf.


Nascuta pe 30 septembrie 1964, Monica Bellucci este o cunoscuta actrita care s-a evidentiat si in domeniul modellingului. Frumoasa italianca si-a facut debutul in cinematografie la inceputul anilor '90, cele mai importante roluri ale sale fiind in filmele Bram Stoker's Dracula (1992), L'Appartement (1996), Malèna (2000), Asterix & Obelix: Mission Cleopatre (2002), She Hate Me (2004), The Whistleblower (2010), That Summer (2011).    

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies