marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica Bellucci, senzațională și la 58 de ani

Actrița italo-franceză sfidează cu eleganță timpul, chiar dacă se îndreaptă vertiginos spre vârsta de 60 de ani.

Monica Bellucci, senzațională și la 58 de ani
Monica Bellucci este aniversata zilei de azi, fiind și vedeta de pe coperta revistei franceze „Gala“, care o celebrează la cei 58 de ani împliniți pe 30 septembrie.
 
Elogiată ca actriță, admirată ca manechin și curtată de marile case de modă și de bijuterii pentru a le fi imagine oficială, Monica Bellucci refuză să îmbătrânească. De altfel, după ce a jucat-o pe Valeria în serialul francez „L’amour flou“, ea a apărut în distribuția a trei filme („La Befana vien di notte: Le origini“, „Memory“, „Dry“), tocmai a încheiat filmările pentru alte două pelicule („Diabolik - Ginko all'attacco!“ și „Mafia Mamma“) și este protagonista altui serial („Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti“). 
 
Născută în Citta di Castellor, în idilica Umbria, Monica Bellucci se pregătea în adolescență să devină avocat, urmând cursurile Universității din Perugia. Pentru a se întreține și a avea bani de studii, ea a început să lucreze ca model, fiind coopatată de Elite Model Managament la Milano. În mai puțin de un an, ea era una dintre cele mai solicitate manechine, având prezentări de modă la Paris și New York și fiind imaginea casei de modă Dolce&Gabbana.

 

N-a durat mult până să intre și în vizorul producătorilor de film, care și-au dorit-o în producțiile lor, debutul ei oficial fiind considerat a fi cel din filmul lui Bram Stocker, „Dracula“ (1992). Ulterior, avea să-și demonstreze calitățile și-n această industrie, făcând un rol excepțional în „The Apartament“ (1996), pentru care a luat un premiu César, dar și în iconicul „Malena“, controversatul „Patimile lui Hristos“, apoi „Matrix“ și „James Bond: Spectre“ – unde a fost și cea mai în vârstă fată Bond!

 
Filmul i-a adus și iubirea pasională cu Vincent Cassel, alături de care a trait vreme de 18 ani și căruia i-a dăruit două fiice, pe Deva (18 ani) și Léonie (12 ani), care-i moștenesc frumusețea. De altfel, anul trecut, Monica Bellucci a făcut senzație într-un pictorial „Vogue“, alături de fiica sa, care îi seamănă leit.


 
În urmă cu câteva zile, Monica Bellucci a fost surprinsă la Săptămâna Modei de la Milano, unde s-a fotografiat alături de alte frumuseți emblematice, Eva Herzigova, Bianca Balti și Helena Christensen.



Galerie foto


Modifică setările cookies