marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman este intr-o forma fizica perfecta: actrita va filma doua noi thrillere

Natalie Portman revine in forta in lumea filmelor dupa o pauza de aproape doi ani pe care a luat-o in cariera dupa nasterea primului ei copil. Actrita de 31 de ani arata spectaculos si pregateste filme pe banda rulanta.

Natalie Portman este intr-o forma fizica perfecta: actrita va filma doua noi thrillere

Actrita premiata cu Oscar in 2011 va incepe in februarie sa filmeze la westernul Jane Got a Gun, o poveste de razbunare scrisa de Brian Duffield si regizata de Lynne Ramsay, cineasta cunoscuta pentru drama We Need to Talk About Kevin (2011).


De astazi filmul Jane Got a Gun are un sinopsis oficial. Despre ce va fi vorba? Tanara, frumoasa, cu un suflet puternic Jane Hammond (interpretata de Natalie Portman) este maritata cu unul dintre cei mai duri barbati din oras. Cand sotul ei Bill ajunge la cutite cu gasca sa numita - Bishop Boys - acesta se intoarce acasa pe jumatate mort cu 8 gloante in spate.


Jane stie ca a venit timpul sa renunte la rochii si sa puna mana pe pistol. In timp ce liderul John Bishop se pregateste de razbunare, cea mai mare speranta de supravietuire a lui Jane devine vechea ei iubire Dan Frost (Michael Fassbender), un ucigas a carui ura pentru Bill este cu putin depasita de dragostea sa pentru Jane. Impreuna Jane si Dan vor trebui sa-i elimine pe oamenii lui Bishop in timp ce vechile pasiuni renasc intre ei.

Actrita care isi va relua, de asemenea, rolul lui Jane Foster in Thor: The Dark World, continuare a blockbusterului din 2011, ia in considerare posibilitatea de a juca in doua noi thrillere. Potrivit The Wrap, actrita care a castigat anul trecut un Oscar pentru interpretarea sa din filmul lui Darren Aronofsky, „Black Swan”, ar putea obtine rolul principal in doua noi proiecte. Code Name Sasha urmareste povestea unei mame careia i s-a acordat sansa de a lasa in urma trecutul plin de infractiuni, dupa ce FBI-ul i-a cerut sa mearga sub acoperire in interiorul unei organizatii de contrabanda cu arme.


In celalalt proiect pe care actrita il are in vedere, Last Witness, aceasta va portretiza un psiholog care il trateaza de amnezie pe supravietuitorul unui bombardament. Natalie Portman va putea fi urmarita in curand in drama romantica regizata de Terrence Malick Knight of Cups alaturi de Christian Bale si Cate Blanchet si intr-un alt proiect al aceluiasi regizor, care se afla in curs de dezvoltare.

Natalie Portman se afla intr-o forma fizica de invidiat dupa perioada de absenta de pe marile ecrane. Gurile rele din tabloide au lasat de inteles ca actrita a apelat la operatii pentru a-si mari sanii, scrie The Sun. "Fanii nu sunt convinsi ca noul look al actritei este complet natural" mai scrie sursa citata. Insa cei apropiati ei au pus totul pe seama faptului ca vedeta a devenit mama in 2011. De curand o reclama a actritei pentru mascara Dior a fost considerata publicitate mincinoasa si a fost retrasa de pe piata. In acea reclama, Natalie Portman apare cu machiaj pronuntat al ochilor. Clipul promoveaza “efectul multiplicator al volumului genelor si produsele mascara de ingrijire”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies