marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman devine Prima Doamna a Americii: actrita o va juca pe Jackie Kennedy

Natalie Portman, castigatoarea premiului Oscar din 2011 pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, se afla in negocieri avansate pentru a juca in "Jackie", un film despre Jacqueline Kennedy Onassis, ce va fi produs de compania Fox Searchlight.

Natalie Portman devine Prima Doamna a Americii: actrita o va juca pe Jackie Kennedy

Potrivit site-ului Deadline.com, Natalie Portman s-a declarat interesata de scenariul filmului, dar nu va semna contractul pana cand initiatorii acestui proiect nu vor alege un regizor.


Filmul "Jackie", al carui scenariu este scris de Noah Oppenheim, se concentreaza asupra vietii fostei prime doamne a Statelor Unite, in zilele imediat urmatoare asasinarii sotului ei, presedintele John F. Kennedy,  informeaza accesshollywood.com.

Darren Aronofsky, regizorul cu care Natalie Portman a colaborat la "Lebada neagra/ Black Swan", urma sa regizeze initial filmul "Jackie", in care rolul principal urma sa fie jucat de partenera lui de viata de atunci, Rachel Weisz, dar cineastul american s-a retras din acest proiect, dupa ce s-a despartit de Weisz in 2010.

 


In 2010, presa de specialitate vehicula si numele regizorului Steven Spielberg, care s-ar fi declarat interesat de acest proiect cinematografic.


Jackie Kennedy a dat dovada de multa gratie si echilibru in public dupa asasinarea sotului ei, impuscat mortal pe 22 noiembrie 1963, in orasul american Dallas.


Jackie Kennedy s-a casatorit ulterior cu armatorul milionar grec Aristotel Onassis, in 1968, si a murit din cauza unui cancer, in 1994.

Natalie Portman a jucat in 2009 in thrillerul psihologic "Lebada neagra/ Black Swan", in care actrita a interpretat rolul unei balerine cu tendinte de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensata cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal.

 

Actrita, regizoare si producatoare de film, Natalie Portman a debutat in rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, si a continuat cu partituri in filme precum "Visand la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" si "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut in mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Maria Ta/ Your Highness" si "Fara obligatii/ No Strings Attached", filmul de actiune "Thor" si drama "Hesher".

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies