marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nici un om normal nu ar putea refuza aceasta suma! Cati bani i s-ar fi oferit lui Daniel Craig ca sa se intoarca in seria James Bond

Multi barbati - si chiar femei - isi doresc sa joace intr-o serie James Bond. Si, cei mai multi dintre noi, ar accepta la orice ora suma de 150 de milioane de dolari.
 

Nici un om normal nu ar putea refuza aceasta suma! Cati bani i s-ar fi oferit lui Daniel Craig ca sa se intoarca in seria James Bond

Insa superstarul de la Hollywood Daniel Craig nu este ca noi. Actorul "007", care a facut pe spionul inca din 2005, a primit sub forma de oferta suma de mai sus, pentru a se intoarce in aceasta celebra franchiza cinematografica, ce-i drept ... pentru inca 2 filme, scrie The Telegraph.


Insa Craig nu a facut niciun secret din faptul ca isi doreste sa iasa pentru totdeauna din faimosul sau frac.


"Studiourile sunt disperate sa atraga serviciile actorului, chiar daca in acelasi timp cauta un succesor mai tanar pe termen lung", a declarat o sursa anonima pentru website-ul Radar.


Aceeasi sursa afirma ca, atunci cand a facut pe sfiosul - aduceti-va aminte cand Craig a afirmat ca mai degraba isi taie venele decat sa il mai joace pe Bond - el de fapt si-a crescut cota financiara la Hollywood.


"Toata lumea stie cat de mult il adora sefii, iar ideea ca l-ar putea pierde in asemenea momente cruciale pentru franchiza, nu este o optiune viabila pentru studiouri", spune sursa citata, care a mai adaugat faptul ca Daniel Craig "a jucat o carte geniala".



Aceste informatii, care nu au fost confirmate inca de Sony sau de reprezentanti ai lui Craig, apar dupa ce, in mai 2016, au aparut zvonuri ca Craig ar fi refuzat suma de 68 de milioane de lire sterline, ca sa mai faca inca doua filme cu Bond. Daca este adevarat, inseamna ca studiourile cinematografice incearca sa-l faca pe Craig sa se razgandeasca, marind suma aruncata in joc.


Intre timp, continua speculatiile despre cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Daniel Craig, iar printre ultimele nume se afla Tom Hughes, Chris Hemsworth si Tom Hiddleston.


Si, in ciuda faptului ca sustine ca ar fi prea batran pentru asta, Idris Elbas ramane un nume preferat de fanii Bond, la fel ca si Jamie Bell.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies