marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nick Stahl: starul din Terminator 3, arestat pentru a doua oara

Dramele continua pentru problematicul actor Nick Stahl dupa ce la inceptul acestui an familia si fanii se temeau ca acesta va muri din cauza unei supradoze de droguri. Starul din "Terminator 3" a fost arestat joi pentru comportament indecent, scrie The Los Angeles Times.

Nick Stahl: starul din Terminator 3, arestat pentru a doua oara

Nick Stahl (33 de ani) a fost prins de un politist sub acoperire in cabina unui magazin pentru adulti din Hollywood, unde se pare ca urmarea filme cu caracter pornografic.Dupa cateva ore, actorul a fost eliberat pe cautiune si i-a spus unui cameraman, care il astepta in fata sectiei de politie, ca totul a fost o „neintelegere”.


Nick Stahl a disparut de doua ori de acasa in acest an. In luna ianuarie a fost arestat pentru ca nu a platit o cursa de taxi, iar in luna mai a fost dat disparut de soţia lui, inainte de a intra intr-un program de reabilitare. A disparut din nou in luna iunie, inainte de a se intoarce acasa si a-si continua tratamentul impotriva dependentei de alcool.  Nick Stahl a fost casatorit cu actrita Rose Murphy, de care s-a despartit la inceputul acestui an, si are o fiica, Marlo.

 

Nick Stahl nu s-a bucurat dupa "Terminator 3" de acelasi succes ca si partenera sa din film - Claire Danes. Actrita a fost premiata in acest an cu un Glob de Aur pentru rolul ei din serialul "Homeland".

Actorul american de 33 de ani este cunoscut pentru filmul din franciza Terminator din 2003, cand a preluat de la Edward Furlong un rol iconic - cel al lui John Connor. Pentru aceasta partitura i-a invins atunci pe actorii Jake Gyllenhaal si Shane West. Filmul regizat de Jonathan Mostow a facut incasari de 433 de milioane de $.


Stahl a inceput sa joace la varsta de 4 ani in piese de teatru pentru copii iar in anii '90 era deja recunoscut ca un copil vedeta. Tanarul a atras atentia Hollywood-ului prima data in 1993, la 13 ani, cu rolul baiatului din "Omul fara Chip" care reuseste sa trezeasca dragostea intr-un om mutilat fizic si psihic interpretat de Mel Gibson.


Printre alte filme in care Nick Stahl a mai aparut se numara Bully, The Thin Red Lin Sin City, In the Bedroom, Sin City si serialul HBO Carnivàle. Christian Bale a preluat de la el rolul lui John Connor in Terminator Salvation ( 2009).Actorul in varsta de 33 de ani va putea fi vazut in curand pe marile ecrane in alte doua pelicule, aflate in prezent in preproductie: "Away From Here" si "American Dream".
 

 Claire Danes si Nick Stahl in 2012


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies