marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman a pozat dezbracata la 45 de ani: cum arata actrita pe coperta revistei V

La 45 de ani, Nicole Kidman continua sa fie printre cele mai atragatoare femei din lume si o demonstreaza cu un nou pictorial indraznet in cel mai recent numar al revistei V.

Nicole Kidman a pozat dezbracata la 45 de ani: cum arata actrita pe coperta revistei V

Nicole Kidman este din nou in centrul atentiei. Pe langa noile sale proiecte cinematografice, The Paperboy (2012) si Grace of Monaco (2013), actrita i-a cucerit pe fani din nou cu pictorialul realizat pentru revista V

 

Aceasta apare dezbracata pe coperta editiei din septembrie a revistei W doar intr-o fusta extrem de scurta si sexy. Fotograful Testino care s-a ocupat de pictorial a fost incantat de muza sa :"Superba, este superba. Uita-te la tine si corpul tau, esti incredibil de frumoasa" a spus acesta despre actrita australianca in varsta de 45 de ani, conform Daily Mail.


 

 

In interviu, actrita a vorbit despre frumusete, sexualitate dar si sarcina dificila de a fi mama. "Incerc sa gasesc echilibru intre viata de familie si cariera. Nu vreau sa pierd nimic si copiii mei sa ma intrebe <<unde este mama>>?." Kidman are doua fetite cu actualul sot, Keith Urban, Sunday de 4 ani si Faith, de 19 luni.

 

Kidman, care devenit celebra in 1990 dupa ce a aparut alaturi de Tom Cruise in Days of Thunder, a declarat ca este spontana cand isi alege rolurile si nu are un plan anume in cariera. "Niciodata nu mi-am propus sa fac ceva in mod exact. M-am lasat dusa de val. Daca eram o persoana strategica, mi-as fi ales alta cariera. As face si roluri mai bizare, dar nu prea se iveste ocazia, din pacate."

 

Intre timp, actrita va fi omagiata in cadrul Festivalului de Film de la New York, in cea de-a 50-a editie. Cariera lui Nicole Kidman se intinde pe 3 decenii, in care si-a trecut in CV roluri remarcabile in filme ca To Die For (1995), The Portrait of a Lady (1996), Eyes Wide Shut (1999), Moulin Rouge! (2001), The Others (2001), Dogville (2003), Australia (2008).

 


 

"De la interpretare sclipitoare din To Die For si pana la rolurile din Dogville, The Hours, The Others, Moulin Rouge sau Eyes Wide Shut, Nicole Kidman a demonstrat ca este o actrita talentata, capabila sa duca in spate roluri complexe si indraznete. Ne bucuram foarte mult sa ii oferim acest omagiu." a spus Richard Pena, directorul Festivalului de Film de la New York.

 

Cel mai recent film al ei, The Paperboy, regizat de Lee Daniels, s-a bucurat de atentie la Festivalul de Film de la Cannes,  care va participa la si Festivalurile de Film de la New York si Toronto in aceasta toamna.

 

Bazat pe romanul lui Pete Dexter cu acelasi nume, filmul promite sa ilustreze un complex ghem de minciuni, dezamagire si violenta, iar unii dintre cinefili spun ca filmul ar putea obtine nominalizari la Oscar in 2013.

 



Hillary Van Wetter (John Cusack) a fost incarcerat pentru asasinarea unui serif local lipsit de scrupule. Charlotte Bless (Nicole Kidman), o femeie misterioasa, ii trimite scrisori lui Van Wetter, desi acesta nu o stie, dar ea e indragostita de el si vrea sa se casatoreasca.


Prezenta lui Charlotte provoaca o imensa tensiune sexuala oriunde se afla, iar ea reuseste sa-i convinga pe fratii jurnalisti, Jack (Zac Efron) si Ward James (Matthew McConaughey), ca detinutul este nevinovat si ca trebuie sa investigheze cazul. Cei doi vin de la un ziar infometat pentru povesti murdare, dar motivatiile celor doi frati sunt cat se poate de diferite. Chiar si asa amandoi miros un articol care ar putea sa le aduca prestigiosul Premiu Pulitzer.


 

Nicole Kidman are scene controversate alaturi de Zac Efron, astfel incat filmul nu va fi accesibil pentru toate categoriile de varsta. In SUA, se va lansa pe 5 octombrie, doar in cateva cinematografe. Pentru 2013, actrita pregateste o noua colaborare cu regizorul Lars von Trier, in filmul Nymphomaniac, in care mai joaca Charlotte Gainsbourg, Willem Dafoe, Stellan Skarsgård si Shia LaBeouf.

 

 

 

Sursa foto: Getty/V


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies