marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Singurul cuvant pe care Nicole Kidman refuza vehement sa-l spuna in filme: motivul pentru care s-a certat cu regizorul de la The Paperboy

Nicole Kidman apare in noul sau film, The Paperboy, intr-un rol mult mai indraznet fata de cele in care actrita de la Holywood era obisnuita sa joace pana acum. Vedeta abordeaza personajul lui Charlotte Bless, o femeie aparent simpla, dar care reuseste sa se angajzeze intr-un joc periculos cu un condamnat la moarte. Actrita a atras atentia si pentru ca a refuzat sa pronunte in film un cuvant considerat jignitor, desi apare in multe scene fara perdea.

Singurul cuvant pe care Nicole Kidman refuza vehement sa-l spuna in filme: motivul pentru care s-a certat cu regizorul de la The Paperboy

In noul sau film The Paperboy, regizat de Lee Daniels, actrita de origine australiana abordeaza unul dintre cele mai indraznete roluri ale sale.

Actrita in varsta de 45 de ani joaca rolul lui Charlotte Bless, o femeie care incepe sa corespondeze cu un condamnat la moarte, fiind angrenata intr-un joc erotic la distanta care devine din ce in ce mai periculos. Charlotte se dedica pe parcursul intregului film sa ii demonstreze nevinovatia condamnatului.


Desi a acceptat sa apara in film, in scene in care mimeaza o felatie sau urineaza pe actorul Zac Efron, sunt si lucruri la care actrita pune piciorul in prag. Aceasta a dezvaluit ca a refuzat sa pronunte cuvantul "nigger" ( n.r. negru, cioroi) in film, un termen considerat jignitor la adresa comunitatii de culoare din SUA si cenzurat de multe ori sub forma "N word" ("cuvantul care incepe cu N", in traducere).


"Fiul meu este afro-american si nu am putut face asta. Nu era corect" a marturisit actrita premiata cu Oscar. Regizorul Lee Daniels a fost atat de suparat pe refuzul ei, incat a mers pana la producatori pentru a o convinge. Nicole a avut insa castig de cauza, a scris LA Times.


Intr-unul dintre posterele oficiale ale peliculei, Nicole Kidman este infatisata intr-o rochie care ii pune in evidenta corpul. Intr-un alt poster din "The Paperboy" Kidman este alaturi de Zack Efron, actorul care il interpreteaza pe Jack Jensen, partenerul lui sau din film.


Aflata pe covorul rosu al Festivalului de Film din New York, Nicole Kidman a declarat: "Multe lucruri ma sperie, dar incerc sa trec de asta. Nu cred ca sunt neinfricata... cred ca am de fapt multa teama. Toata viata am incercat sa ma arunc in lucrurile care ma sperie. Cred ca am stiut cu totii (facand referire la "The Paperboy") ca trebuie sa dam tot ceea ce e mai bun din noi. A fost o experienta foarte interesanta si ne-a dat o senzatie diferita, ca si cum am fi fost intr-un vis".


Alaturi de Kidman, in film mai apare Matthew McConaughey, care joaca rolul unui reporter ce cauta dovezi care il pot scapa de condamnare pe acuzat. In rolul celui condamnat se afla John Cusak, cel cu care Kidman corespondeaza. Filmul "The Paperboy" este bazat pe un roman scris de Peter Dexter, inspirat din fapte reale.


In timpul Festivalului de Film de la New York Kidman a declara ca pentru a-si pregati rolul acestui film a intalnit cinci femei care au fost condamnate. "Pentru mine sa joc acest rol al unei femei care in mod cert speriata de intimitate, de a se apropia de cineva, mai ales ca incearca o relatie cu cineva care este in inchisoare, iar atunci cand iese din inchisoare contextul se schimba. Am si spus ca nu stiu daca voi reusi sa fiu prea autentica in rolul acesta, dar am primit incurajari ca voi reusi", a declart Nicole Kidman.


Facand referire la personajul sau, actrita australiana sustine ca Charlotte Bless a reusit sa ii ofere incredere si nu a facut-o sa fie inhibata, asa ca a reusit sa intre in pielea personajului. "Pentru mine libertatea sexualitatii lui Charlotte a fost foarte importanta. Nu as fi vrut sa spun «Nu» la totul, asa cum fac de multe ori actorii. Cred ca pe masura ce imbatranesti devi un pic mai speriat, acesta este lucrul care ma face sa merg mai departe, sa fiu mai luptatoare cu propriile mele nesigurante", a adaugat vedeta.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies