marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman a trasmis un mesaj după moartea neașteptată a mamei sale, chiar în ziua în care câștiga premiul la Veneția

După o săptămână de doliu la moartea lui Janelle Ann, actrița de la Hollywood a reapărut pentru a mulțumi pentru mesajele de condoleanțe primite.

Nicole Kidman a trasmis un mesaj după moartea neașteptată a mamei sale, chiar în ziua în care câștiga premiul la Veneția
8 septembrie a fost o zi dulce-amară pentru îndrăgita actriță Nicole Kidman: ea a câștigat Cupa Volpi pentru cea mai bună actriță pentru rolul din thrillerul erotic „Babygirl”, dar vestea a trecut în plan secund când a fost anunțată în mijlocul Festivalului de Film de la Veneția că mama sa a murit.
 
Actrița a părăsit imediat Veneția și s-a întors în țara sa natală, Australia, pentru a-și lua rămas bun de la mama sa, Janelle Ann.
 
După ce a petrecut primele zile de doliu într-o tăcere totală, Nicole a reapărut pe social media cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au însoțit-o în această perioadă dureroasă. „Sora mea și cu mine, împreună cu restul familiei noastre, vrem să vă mulțumim pentru valul de dragoste și bunătate pe care l-am simțit în această săptămână. Fiecare mesaj pe care l-am primit de la cei care au iubit-o și au admirat-o pe mama noastră a însemnat pentru noi mai mult decât am putea exprima vreodată. Vă mulțumim din partea întregii noastre familii pentru că ne respectați intimitatea în timp ce avem grijă unii de alții”, a transmis ea într-o postare comună cu sora sa Antonia Kidman.


 


Mesajul de mulțumire a fost însoțit de o serie de fotografii din tinerețea mamei sale. În câteva dintre ele apare și tatăl ei, Antony, care a decedat în 2014.

Postarea lui Nicole Kidman a multiplicat regretele și mesajele de sprijin din partea unor celebrități precum Lenny Kravitz: „Mă simt binecuvântat să fi fost în prezența voastră. Odihnească-see în pace”, a mărturisit Lenny, care a avut în trecut o relație cu frumoasa australiană.



 

Michelle Pfeiffer a postat că îi pare rău pentru pierderea ei și a trimis „binecuvântări pentru tine și familia ta”. „Oh Nicole, sunt atât de întristată de toate acestea. Inima și rugăciunile mele sunt cu tine și familia ta. Nici nu-mi pot imagina...”, a comentat Robyn Lively, sora lui Blake Lively.


„Vă trimit atât de multă dragoste amândurora.Îmi pare atât de rău pentru pierderea voastră.Mama voastră minunată și energică va lipsi multora. Sperăm că acum se va reîntâlni în pace cu tatăl ei.Vă iubesc pe amândoi”
, a scris și Naomi Watts. „Condoleanțele mele pentru tine și familia ta.”

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies