marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Divele Hollywood-ului pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

Angelina Jolie, Nicole Kidman și Cate Blanchett au uluit cu finețea aparițiilor lor.

Divele Hollywood-ului pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția
Cu adevărat dive! Aceste femei talentate au dat măsura eleganței și distincției lor la Veneția, acolo unde are loc cea mai nouă ediție a celui mai vechi festival de film din lume.
 
Cea mai așteptată apariție a fost poate cea a actriței Angelina Jolie, care își triază cu mare prudență aparițiile. De data aceasta, întrucât și-a prezentat cel mai nou film în care o încarnează pe însăși La Diva, anume Maria Callas în filmul „Maria”, Jolie a avut o apariție pe măsură. La sosire, a purtat o rochie neagră, fără mâneci și cu spatele gol, dintr-o catifea fină, accesorizată cu o broșă arty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)


Apoi, pe seară, la premieră, a avut o prezență magnetizantă. Îmbrăcată, cumva, în același stil în care am admirat-o și în filmul „Turistul”/„The Tourist”, în care a jucat alături de Johnny Depp rolul unei spioane sexy și rafinate, pe fundalul aceleași romantice Veneții, Angelina Jolie a defilat pe covorul roșu întins pe treptele de la Lido într-o rochie în nuanță latte și o capă de blană, prinsă cu o broșă prețioasă. O creație Tamara Ralph, cu multe fronseuri, care nu va fi uitată prea curând.



 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

Cate Blanchett a avut, la rândul ei, o prezență de ți să tăia răsuflarea, într-o ținută simplă prin croială, dar elaborată ca și concept. Și așa cu toții am putut vedea cum un colier inovativ plasat orizontal, pe umeri, în concordanță cu fireturile strălucitoare ale rochiei, pot aduce un stil unic unei creații simple, pe corset. O idee aparținând Giorgio Armani Privé, care i-a propus lui Cate și o a doua ținută, un deux-pièes dintr-o catifea neagră, cu un sacou decupat la spate și decorat cu șiraguri de perle.



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

În schimb, Nicole Kidman a îndrăznit și mai mult, aducând pe covorul roșu o propunere stilistică futuristă a casei de modă Schiaparelli, construită tot pe corset, dintr-un tul cu aplicații strălucitoare, de care erau prinse, ca de un candelabru, șiraguri fine de mărgele de nisip.



 
 
Apoi, la proiecția filmului său, „Babygirl”, unde îi dă replica lui Antonio Banderas, și-a creat un look de anii 50-60, cu o rochie neagră în clini și o coafură cu coadă de cal tapată excesiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

 

 
Toate cele trei dive au avut părul blond, aranjat în coafuri lejere, dar inspirate din stilismul italian, care îi dă femeii o aură de mister.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies