marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nominalizatul la Oscar, Darren Aronofsky face un film de 130 de milioane de dolari

Nominalizat la Oscar in acest an pentru  Lebada Neagra - Darren Aronofsky - vrea sa regizeze super productia Noah!

Nominalizatul la Oscar, Darren Aronofsky face un film de 130 de milioane de dolari

A renuntat sa regizeze The Wolverine  din motive personale desi anunta ca vrea sa faca un blockbuster.


Dupa ce a reusit sa duca un film cu un buget de 13 milioane de dolari la incasari mondiale de peste 300 de milioane de dolari ( Lebada Neagra), Darren Aronofsky isi doreste sa faca filmul Noah.


Povestea personajului biblic Noe va fi transformata mai intai intr-un comic book care va aparea in 2012 si apoi in varianta lungmetraj.


Darren Aronofsky va lucra cu ilustratorul Nico Henrichon pentru a da viata comic book-ului Noah.  Scenariul pentru filmul ale carui costuri sunt  estimate la 130 de milioane de dolari va fi semnat de John Logan.


"Este o poveste despre sfarsitul lumii si este vorba despre a doua 'nava' dupa Titanic ca faima.Cine nu ar vrea sa-l faca?" a declarat acum ceva vreme Darren Aronofsky.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies