marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care a creat GROAZA in salile din America! Vezi un trailer care iti va da fiori!

Ti-e frica de intuneric? Ai si motive bune! Inca un trailer spectaculos si terifiant pentru horrorul lui Troy Nixey - Don't Be Afraid of the Dark a aparut online.

Filmul care a creat GROAZA in salile din America! Vezi un trailer care iti va da fiori!

articole relationate

Scris de Guillermo del Toro si  Matthew Robbins, filmul ii are in rolurile principale pe Katie Holmes, Guy Pearce si Bailee Madison!

In State, trailerul care ruleaza la cinema a creat panica printre spectatori. De fiecare data cand auzeau vocile soptite si tipetele cei din sali o luau razna scrie Empireonline.com!

Filmul care va fi lansat in SUA pe 26 august este povestea unei case bantuite si scoate din palarie toate trucurile posibile pentru a-ti da fiori.

Un remake al filmului de televiziune cu acelasi titlul din 1973, horror-ul "Don't Be Afraid of the Dark" o are in centrul actiunii pe pustoaica Sally (Bailee Madison), care este fortata sa locuiasca impreuna cu tatal ei Alex Hirst (Guy Pearce) si cu noua iubita a acestuia - Kim ( Katie Holmes) intr-o casa in stil gotic, din Rhode Island.

Introvertita Sally descopera ca subsolul casei unde nu a mai intrat nimeni timp de 100 de ani are secretele sale intunecate. Fata da peste un pasaj secret si elibereaza o serie de creaturi ciudate care se ascundeau intr-un semineu vechi. E momentul in care incepe cursa pentru a ramane in viata: fetita incearca sa-si salveze familia, insa tatal ei crede ca monstri pe care i-a vazut nu sunt decat rodul imaginatiei sale.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies