marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul film din seria Bourne a avut premiera in Londra. Sotia lui Matt Damon a atras toate privirile

Noul film cu celebrul spion Jason Bourne a avut premiera europeana la Londra. Nu au lipsit de pe covorul rosu starurile Matt Damon si Alicia Vikander.

Noul film din seria Bourne a avut premiera in Londra. Sotia lui Matt Damon a atras toate privirile

Damon a profitat dfe ocazie sa vorbeasca despre controlul armelor de foc, un subiect asupra caruia are opinii extrem de puternice. Starul hollywoodian a iscat o controversa cand a spus, saptamana trecuta, ca Statele Unite ar trebui sa limiteze strict accesul la arme, dupa modelul Australiei.


Matt Damon a venit la premiera alaturi de sotia sa, Luciana si amandoi le-au pozat rabdatori fanilor si fotografilor. Damon le are drept colege de distributie pe laureata cu Oscar - Alicia Vikander si pe Julia Stiles.


Actorul a fost rugat sa comenteze controversa starnita de declaratia sa de saptamana trecuta, cand a sugerat ca Statele Unite sa adopte o politica mai stricta privind posesia armelor de foc.

Matt Damon, actor: Tot ce am spus este ca e un subiect atat de delicat. Oamenii iau problema atat de personal, ca nici macar nu putem s-o aducem in discutie! Ar fi grozav sa gasim o cale prin care sa nu stirbim drepturile nimanui de a se apara , insa sa tinem armele departe de oameni precum Adam Lanza (nr: autorul masacrului de la scoala Sandy Hook")

Matt Damon se intoarce pentru a 6-a oara in rolul spionului Jason Bourne, cel mai memorabil din cariera sa.

De aceasta data, iese din nou din umbra, la cativa ani dupa actiunea din "Ultimatumul lui Bourne". Cu memoria intacta , spionul scoate la lumina adevaruri ascunse despre trecutul si familia sa.

Il ajuta in misiunea lui agentul CIA Heather Lee, jucata de Alicia Vikander.


Alicia Vikander: Bourne se trezeste intr-un context nou, o lume cu probleme noi. Cred ca filmul este un tribut adus celor care l-au precedat, insa are suficiente calitati incat sa fie un succes prin fortele proprii


Actrita suedeza este pe val. Tocmai a fost aleasa ca succesoarea Angelinei Jolie in rolul Larei Croft.


Alicia Vikander: "Angelina Jolie va fi mereu cea mai reusita Lara Croft.. Insa in 2013 producatorii au schimbat jocul si au lansat unul noul anul trecut; e ca si cum au luat o directie noua, o poveste despre originile Larei.."


Filmul Jason Bourne are premiera in Romania pe 29 iulie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies