marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O altfel de Ziua Cârtiței, cu o tematică romantică și cu Jennifer Love Hewitt în prim-plan

Ce-ai face dacă te-ai trezi în fiecare dimineață hotărât să schimbi trecutul? Trăiești la nesfârșit durerea pierderii sau găsești soluția pentru un viitor posibil?

O altfel de Ziua Cârtiței, cu o tematică romantică și cu Jennifer Love Hewitt în prim-plan
Ian Wyndham (Nicholls) este un om de afaceri britanic care locuiește la Londra împreună cu prietena sa, Samantha Andrews (Jennifer Love Hewitt), o muziciană americană. Într-o zi aparent banală, Samantha se arde la un ceainic și se stropește pe haine, ceasul lui Ian se strică și apoi este întrerupt în timpul unei întâlniri importante la serviciu.
 
Toate astea duc la o ceartă cruntă între cei doi, în timpul căreia Samantha îl acuză pe Ian că o lasă mereu pe plan secund, când ea ar avea nevoie doar de puțină atenție și iubire. Când Ian tocmai își recunoștea greșelile și încerca să o  împace, ea se urcă într-un taxi, care este ulterior lovit din plin, cauzând un accident mortal.


 
De la spital, Ian, cu inima frântă, se întoarce la apartamentul lor, găsește caietul Samanthei și îl deschide, găsind un cântec la care lucra. El adoarme strângând caietul în brațe.
 
Când se trezește dimineața, este șocat să o audă pe Samantha vorbind în pat, lângă el. La început este speriat, dar, după confuzia inițială, ajunge la concluzia că ziua precedentă trebuie să fi fost un vis. Ian se simte fericit că o are pe Samantha lângă el, însă curând își dă seama că a rămas prins într-o buclă temporală, în care retrăiește la nesfârșit acea zi nefastă.


 
Cumva, Ian trebuie să găsească o soluție pentru a trece cu bine de acea zi și pentru ca noua dimineață să-l găsească într-un viitor fericit alături de Samantha.
 
Filmul „Taxiul destinului“/„If Only“ (2004) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies