marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O colaborare de Oscar: Jennifer Lawrence va juca intr-un film regizat de Steven Spielberg, despre viata celebrei fotografe de razboi Lynsey Addario

Jennifer Lawrence pregateste inca un proiect interesant, o noua colaborare de Oscar. Actrita de 24 de ani, premiata cu Oscar, va juca intr-un film regizat de celebrul Steven Spielberg, conform presei straine.

O colaborare de Oscar: Jennifer Lawrence va juca intr-un film regizat de Steven Spielberg, despre viata celebrei fotografe de razboi Lynsey Addario

Warner Bros a cumparat drepturiler de ecranizare a romnului biografic It’s What I Do: A Photographer’s Life of Love and War, in fotografa de razboi Lynsey Addario si-a expus memoriile. Rolul acesteia va fi interpretat de nimeni alta decat Jennifer Lawrence, iar regia va fi semnata de Steven Spielberg.


Lynsey Addario a fost fotograf de razboi si a fost in zone de conflict ca Afghanistan, Congo sau Somalia. Ea este una dintre putinele femei fotograf care a reusit sa se impuna intr-un domeniu dominat de barbati. Ea a castigat premiul Pulitzer in 2009.
 


Jennifer Lawrence mai are in agenda inca alte doua filme, in care va portretiza personaje reale. Acum filmeaza pentru productia "Joy", in care o va juca pe Joy Mangaono, antreprenoare americana si inventatoarea celebrului  Miracle Mop.

 


Apoi, ea va incepe filmarile la The Dive, a doua colaborare cu regizorul Francis Lawrence (dupa Hunger Games), care va expune adevarata poveste de dragoste dintre exploratorul cubanez Francisco 'Pipin' Ferreras si exploaratoarea franceza Audrey Mestre.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies