marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul actorilor care au generat cele mai mari profituri la Hollywood in 2014 : Jennifer Lawrence este pe locul 1

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Topul actorilor care au generat cele mai mari profituri la Hollywood in 2014 : Jennifer Lawrence este pe locul 1

Actrita americana, in varsta de 24 de ani, a aparut in doua dintre filmele cu incasari considerabile in acest an - "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay Part 1" si "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", care au generat impreuna venituri de 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial, informeaza contactmusic.com.

 

In februarie 2015, Jennifer Lawrence va putea fi vazuta pe marile ecrane in Statele Unite ale Americii in filmul "Serena", in care actrita joaca din nou alaturi de Bradley Cooper, colegul ei de pe afisul peliculei "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook". Pentru evolutia ei din acel film, artista americana a fost recompensatacu premiul Oscar la categoria "cea mai bun actrita in rol principal". De asemenea, Jennifer Lawrence a avut succes si in topul US Billboard cu piesa "The Hanging Tree", un cantec inclus pe coloana sonora a filmului "Jocurile foamei: Revolta - Partea I", care a ajuns pan pe locul al 12-lea in prestigiosul top muzical american.

 

 

 

Actorul Chris Pratt, starul filmului "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy", ocupa locul al doilea, intrucat filmele sale au generat venituri totale de 1,2 miliarde de dolari. Lungmetrajul "Gardienii galaxiei", inspirat din universul benzilor desenate Marvel, a fost filmul cu cele mai mari incasri din Statele Unite ale Americii si a obţinut venituri totale de 772 milioane de dolari pe plan mondial. Chriss Pratt s-a remarcat si in animatia "Marea aventur Lego/ The Lego Movie", o alt surpriza plcut in box office-ul mondial al acestui an. Starul american va putea fi vzut in al patrulea film din franciza "Jurassic Park", care va fi lansat pe marile ecrane pe 12 iunie 2015.

 

 

 

 

Scarlett Johansson completeaza podiumului, clasandu-se pe locul al treilea, cu incasari totale de 1,18 miliarde de dolari aduse de trei pelicule de succes in 2014: "Capitanul America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier", "Lucy" si "Pe sub piele/ Under the Skin".

 

Pe locul 4 se afla  Mark Wahlberg, care a jucat in  “Transformers: Age of Extinction,” ce a ajuns la incasari de 1 milard de dolari la nivel mondial. Urmatorul lui film este “The Gambler" care a avut deja o lansare restransa in SUA si a facut deja 5 milioane de dolari de Cracium.

 

5. Chris Evans este liderul filmului  “Captain America: The Winter Soldier”, un succes total in acest an cu incasari de 714 milioane de dolari. El a jucat si in “Snowpiercer”, un film considerat surpriza placuta in acest an, ca actiune si receptivitate din partea cinefililor. In Snowpiercer joaca si actorul roman Vlad Ivanov. 

 

 

6. Emma Stone a avut un an grozav. A jucat in super productia “The Amazing Spider-Man 2″ dar si in doua hituri independente:  “Magic in the Moonlight” al lui Woody Allen si in  “Birdman,” favori la Oscar. Toate cele trei prodcutii au adus incasari mondiale totale de 764 de milioane de dolari.

 

 

7. Angelina Jolie a lansat acum “Unbroken”, proiectul ei regizoral, dar adevarata lovitura a dat-o in acest an cu productia Disney “Maleficent”, cel mai mare succes din cariera ei de pana acum, cu incasari totale de 758 milioane de dolari.

 

8.-10. Starurile din “X-Men: Days of Future Past” - James McAvoy, Michael Fassbender si Hugh Jackman s-au clasat pe pozitiile 8-10 in topul celor de la Forbes. Cei trei isi impart timpul intre filme indie si blockbustere, iar Days of Future Past a fost unul dintre cele mai reusite si bine primite filme ale anuluim, cu incasari de 746 de milioane de dolari. Cei trei au fost cap de afis 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies