marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul care i-a impartit pe cinefili: adevaratul motivul pentru care Ashton Kutcher il va juca pe Steve Jobs. Afla povestea filmului "Jobs"

Ashton Kutcher se afla in mijlocul unei noi controverse, dar care de aceasta data nu are nici o legatura cu serialul Two and a Half Men. Dupa ce acum o luna a aparut vestea ca el este cel care-l va juca pe Steve Jobs in filmul biografic despre omul care a cladit imperiul Apple, reactiile au fost impartite, multi intrebandu-se de ce a fost ales el. Insa producatorii au oferit explicatia pentru care el este omul perfect in acest rol.

Rolul care i-a impartit pe cinefili: adevaratul motivul pentru care Ashton Kutcher il va juca pe Steve Jobs. Afla povestea filmului Jobs

Ashton Kutcher si-a construit cariera la Hollywood mai mult cu roluri in comedie si filme populare si nu tocmai dificile. Cele mai populare roluri ale sale sunt cele din Dude, Where's My Car?, Killer, Spread, Valentine's Day, What Happens in Vegas, asa ca rolul lui Steve Jobs ar fi un pas extrem de important in cariera sa si l-ar putea pune pe lista numelor mari, daca va demonstra ca este capabil sa duca si un rol complex in spate.

 

Cei de la Cinemablend.com sunt de parere ca producatorii filmului "Jobs" ar fi putut face o alegere mai buna pentru rolul principal, insa producatorul Mark Hulme, care va finanta proiectul, a explicat de ce nu regreta ca l-a ales pe Kutcher.
 

"Filmul nostru va prezenta anii de inceput ai lui Steve Jobs, cand avea 20 de ani, asa ca aveam nevoie de un actor tanar, care sa fie credibil. Cred ca Ashton este suficient de capabil sa redea complexitatea rolului sau si are avantajul trasaturilor fizice, cei doi seamana izbitor de bine.  Cand Ashton a citit scenariul a fost atras imediat de proiect.  Este un fan al lui Steve Jobs si al companiei Apple, fiind un impatimit al gadget-urilor, asa ca eu cred ca va face ceva special cu rolul sau" a spus producatorul filmului intr-un interviu acordat publicatie online neowin.net.

 

Insa, presa se intreaba daca faptul ca este un fan al gadgeturilor si este activ in social media este suficiente pentru a juca un rol iconic ca al lui Jobs.

 



 

Filmarile vor avea loc in Los Angeles, iar producatorii intentioneaza sa-l lanseze in ultimul trimestru din 2012. Momentan nu exista un distribuitor si nici o implicatie din partea companiei Apple. Acesta este primul proiect cinematografic in care se implica Mark Hulmer, fondatorul Five Star Institute, o companie de marketing si comunicare celebra in SUA. 

"In ziua in care Jobs si-a anuntat retreagerea de la conducerea companiei, am osbervat ca toti angajatii companiei noastre din departamentele de IT au fost puternic afectati de decizia sa. Nu am mai vazut niciodata o astfel de reactie.  Si atunci mi-a venit ideea, am inceput imediat sa ne documentam si sa scriem scenariul." a spus Hume  despre cum s-a hotarat sa produca acest film.

 

Acesta a a mai spus ca "Jobs" se va concentra pe perioada de inceput, 1971 si pana in 2000. Regizor va fi Joshua Michael Stern, despre care a spus ca e omul perfect pentru acest proiect. "Am vrut un regizor care sa impartaseasca viziunile noastre, dar sa fie capabil sa lucreze cu o companie de film independenta.  Dupa cateva intalniri, am decis sa colaboram si cred ca va iesi minunat".

 

 

Printre personajele cunoscute care vor fi prezentate in film se numara Steve Wozniak, John Scully, Mike Markkula, Daniel Kottke. Inca nu se stie ce alti actori vor juca, dar Hulme a spus ca se afla in negocieri cu cateva nume celebre si talentate.

 

Hulme a a mai spus ca el cred ca acest film va fi suficient de apropiat de realitate incat toti fanii si familia lui Jobs sa fie multumiti: "Ne-am propus sa portertizam cat mai realist viata unui mare geniu, insa ne ghidam dupa faptele reale. Jobs a avut o viata fascinanta iar noi vrem sa o redam asa cum este cu bune si rele, mai ales ca a avut un impact colosal asupra intregii lumi.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies