marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O noua lovitura grea pentru Kristen Stewart la o luna dupa despartirea de Robert Pattinson: parintii actritei divorteaza dupa 27 de ani de casatorie

Kristen Stewart nu are deloc noroc in ultima perioada. Dupa despartirea de iubitul ei Robert Pattinson, actrita a mai primit o lovitura dureroasa chiar din partea familiei.

O noua lovitura grea pentru Kristen Stewart la o luna dupa despartirea de Robert Pattinson: parintii actritei divorteaza dupa 27 de ani de casatorie


GALERIE FOTO 50 de imagini din viata lui Kristen Stewart

La  o luna dupa ce a recunoscut ca l-a inselat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman, vedeta seriei Twilight a primit inca o veste trista: mama sa Jules Stewart a decis sa divorteze de sotul ei. Parintii vedetei au decis sa puna capat casatoriei, dupa 27 de ani.


Conform celor de la TMZ, Jules Stewart ar fi depus deja actele de divort, motivul fiind "diferente ireconciliabile", cei doi fiind separati de pe 15 iunie 2012.  Atat Jules cat si John Stewart lucreaza in industria filmului: mama lui Kristen este scenarista si regizoare si a colaborat o lunga perioada cu cei de la Fox, in timp ce tata ei este producator si regizor de teatru. 
 

Ultimele saptamani au fost coplesitoare pentru Kristen, care a fost devastata de despartirea de iubitul ei, Robert Pattinson. Scandalul inca tine prima pagina a tabloidelor, iar apropiatii actritei sustin ca aceasta se simte vinovata si regreta ceea ce a facut: "Nu doarme, plange intr-una si spera sa fie iertata, regreta enorm gestul pe care l-a facut" au declarat surse pentru revista US Weekly.  

 

Kristen se fereste in continuare sa apara in public, nu a aparut la nici un eveniment pentru promovarea noului ei film, On The Road si se pare ca face fata cu greu valului de ura venit din partea fanilor Twilight. 


 

Robert Pattinson a iesit devastat in urma scandalului de infidelitate creat de fosta sa iubita, Kristen Stewart. Aceasta a fost surprinsa de fotografi in ipostaze intime cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Hunstsman, in care actrita a fost eroina principala. La scurt timp dupa aparitia pozelor, atat Rupert Sanders cat si Kristen Stewart au trimis comunicate oficiale in care isi cereau scuze pentru gestul lor, iar Stewart marturisea ca il iubeste pe Robert Pattinson si ca ii pare rau ca l-a ranit.


 

Robert Pattinson si Kristen Stewart au format pana luna trecuta unul dintre cele mai meditatizate cupluri din lume, idolii a milioane de fani, dar si una dintre cele mai bogate perechi de la Hollywood. 



Daca fosta sa iubita se ascunde de ochii presei, Robert Pattinson este mai curajos, a acceptat sa ofere doua interviuri televizate, cariera sa pare sa infloreasca odata cu lansarea noului film Cosmopolis, iar fanii din intreaga lume il simpatizeaza, in timp ce pe Kristen o ridiculizeaza. Insa, cei doi vor fi nevoiti sa se intalneasca la premierele ultimului film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Conform contractului, cei doi trebuie sa indeplineasca conditiile si sa se afiseze impreuna pe covorul rosu.



Saga Amurg Zori de ZI - Partea II se va lansa pe 16 noiembrie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies