marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Omagiul adus de Johnny Depp pentru Vanessa Paradis

Actorul și cântărețul american mai are un talent artistic: pictează. Iar una dintre noile sale lucrări o întruchipează chiar pe mama copiilor săi.

Omagiul adus de Johnny Depp pentru Vanessa Paradis
Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Johnny Depp. Nu numai că starul în vârstă de 61 de ani s-ar bucura de o nouă poveste de dragoste cu modelul rus Yulia Vlasova, în vârstă de 28 de ani, dar el a împărtășit și o nouă colecție de picturi, dintre care una atrage atenția în mod deosebit. „The Empress”, care înfățișează o tânără blondă purtând o coroană, a fost inspirat de fosta sa soție Vanessa Paradis
 
Într-un videoclip pentru ABS-CBN News, actorul a explicat că cele patru noi picturi ale sale (The Lovers, The Emperor, Strength), create în jurul lumii tarotului și oferite spre vânzare de Castle Fine Art, au fost de fapt inspirate de mai multe etape din viața sa. „Fiecare dintre aceste cărți, fiecare dintre aceste picturi, reprezintă ideea mea despre pachetul meu de tarot”, spune el.

 

 

Această nouă pictură a Vanessei Paradis amintește de cea pe care a creat-o pentru coperta albumului „Divinidylle”, al cincilea album al cântăreței, lansat în 2007. Despărțiți de doisprezece ani, Johnny Depp și Vanessa Paradis au împreună doi copii, pe Lily-Rose, născută în 1999, și pe Jack, născut în 2002.


 

Prezentându-și lucrarea, Johnny Depp a spus despre fosta sa soție: „Am fost foarte, foarte apropiați timp de decenii. O cunosc și știu cine este ea în interior. Într-un fel, ea este tot ceea ce eu nu aș putea fi niciodată...”, înainte de a adăuga, despre tablou: „Arată ca o coroană care a trecut prin furtuni. Arată un anumit curaj și putere de angajament. Și orice s-ar întâmpla în lumea din spatele ei, ea continuă să strălucească”.



 

 
Departe de bufoneriile pe care le-a putut experimenta în viața particulară (în special lupta sa juridică cu Amber Heard în 2022, care a dat naștere unei saga TV), artistul și muzicianul a avut întotdeauna cuvinte tandre pentru mama copiilor săi. În 2022, la Festivalul de la Cannes, unde prezenta „Jeanne du Barry” de Maïwenn, actorul declara într-un interviu acordat publicației „Madame Figaro”: „Franța mi-a dat mult și continuă să îmi dea. Cincisprezece ani cu o soție sublimă și doi copii. A fost un miracol!”.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies