marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Omar Sy, actorul din comedia Intouchables a dat lovitura la Hollywood: va juca in X-men Days of Future Past, cel mai mare film din cariera sa

Omar Sy a cucerit intreaga Europa in comedie franceza Intouchables si acum e gata sa cucereasca si Hollywood-ul. Actorul francez este noul nume care se alatura distributiei de vis din blockbusterul X-men: Days of Future Past.

Omar Sy, actorul din comedia Intouchables a dat lovitura la Hollywood: va juca in X-men Days of Future Past, cel mai mare film din cariera sa

Omar Sy va juca alaturi de Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Patrick Stewart si Halle Berry in noul film X-men. Vestea a fost oferita chiar de regizorul peliculei, Bryan Singer. Acesta a postat anuntul pe contul sau de Twitter, numindu-l pe Sy "un actor genial".
 

"Sunt incantat sa anunt ca genialul Omar Sy din Intouchables s-a alaturat distributiei din X-men: Days of Future Past." a scris Singer.

 

X-Men: Days of Future Past are deja un scenariu scris de Simon Kinberg si se va lansa pe 18 iulie 2014.


Singer spune ca filmul sau va fi mult mai ambitios si nu va fi  o continuare obisnuita. X-men: Days of Future Past va fi inspirat de benzile desenate cu acelasi nume, in care tema centrala este calatoria in timp si viitorul distopic. Mai mult, Singer ii va readuce inapoi pe actorii Sir Ian McKellen si Patrick Stewart, in rolurile celor doi rivali, Magneto si Profesorul X la maturitate (cele doua personaje sunt jucate de Fassbender si McAvoy, versiunile lor la tinerete). Dar fanii vor avea parte si de o surpriza: producatorii au anuntat ca Peter Dinklage, starul din Game of Thrones, va avea un rol cheie in film.

 

Omar Sy, in varsta de 35 de ani, a dat lovitura cu Intouchables, cel mai profitabil film frantuzesc. In total, comedia a strans incasari globale de 426 de milioane de dolari. Sy a fost recompensat pentru acest rol cu Premiul Cesar pentru interpretare, in 2011.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies