marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Only Lovers Left Alive: Trailer pentru filmul in care Tilda Swinton si Tom Hiddleston se transforma in doi vampiri indragostiti de secole intregi

Cu aproape 2 luni inainte de lansarea oficiala, producatorii au oferit publicitatii primul trailer al filmului in care Tilda Swinton si Tom Hiddleston traiesc o poveste de dragoste bizara.

Only Lovers Left Alive: Trailer pentru filmul in care Tilda Swinton si Tom Hiddleston se transforma in doi vampiri indragostiti de secole intregi

"Cum poti trai atat de mult si inca sa nu-l ai?", se intreaba Tilda Swinton in trailer-ul pentru Only Lovers Left Alive, trailer in care apar numeroase lucruri bizare, bauturi din sange si muzica specifica pentru o atmosfera intunecoasa.

 

Only Lovers Left Alive este o drama romantica despre doi vampiri care sunt indragostiti unul de celalat de secole intregi. Starurile sunt Tilda Swinton si Tom Hiddleston, pentru rolul masculin aflandu-se la inceput in discutii si Michael Fassbender.

 

 

O parte din secventele din exterior au fost filmate in Delray (Detroit), intr-un bar care a fost inchis din 1986.

 

In Only Lovers Left Alive mai joaca John Hurt, Jeffrey Wright si Mia Wasikowska. Tom Hiddleston va juca rolul unui muzician underground, iar Tilda Swinton va fi iubita sa enigmatica. Insa, cei doi ascund un mare secret: sunt vampiri, iar iubirea lor dureaza de secole. "Pana la final, acest film este despre iubire, despre timp si puterea noastra de a crea, ca indivizi" a spus starul filmului Tom Hiddleston. 

 

Actiunea din Only Lovers Left Alive se desfasoara in pustietatea romantica din Detroit si Tangier si urmareste povestea unui muzician deprimat de felul in care decurg activitatile cotidiene ale oamenilor si care se reintalneste cu iubita sa enigmatica. Povestea lor de dragoste dainuie de mai multe secole, iar noua lor idila este intrerupta de aparitia surori sale mai tinere si mai salbatice.

 

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, urmand ca premiera cinematografica sa aiba loc la sfarsitul acestui an, pe 13 decembrie.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies