marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oogieloves, filmul cu cel mai dezastruos debut din istorie: cum a reusit productia de 20 de milioane de $ sa fie un esec de proportii si stabileasca un record rusinos

Primul week-end de la lansarea oficiala a filmului  "The Oogieloves in the BIG Balloon Adventure" s-a dovedit a fi un dezastru in materie de incasari, productia celor de la Romar 41 Inc a devenit filmul cu cea mai dezastruoasa deschidere din toate timpurile.

Oogieloves, filmul cu cel mai dezastruos debut din istorie: cum a reusit productia de 20 de milioane de $ sa fie un esec de proportii si stabileasca un record rusinos

In ziua premierii, pelicula regizata de  Matthew Diamond care prezinta povestea celor trei Oogieloves: Goobie, Zoozie si Toofie care incearca sa organizeze o petrecere pentru Schluufy, prietenul lor, a realizat o medie de 47 de dolari pentru biletele vandute in cele 2000 de cinematografe in care a fost lansat.


Nici in week-end lucrurile nu au stat mai bine, castigurile adunate fiind de doar 448.000 de dolari in 2160 de cinematografe, fiind cele mai mici cifre inregistrate de vreun film in istorie. Cu o medie de 207 dolari/cinematograf, Oogieloves In The BIG Balloon Adventure a depasit recordul negativ detinut de Delgo (2008) care a inregistrat incasari de 511.920 dolari in week-endul lansarii si o medie de 237 de dolari/cinematograf.

 


Cu o distributie care ii aduce in prim plan pe Toni Braxton, Christopher Lloyd, Jamie Pressly, Chazz Palminteri si Courtney Friel, filmul a avut un buget de 20 de milioane de dolari, iar majoritatea reactiilor primite dupa lansare au fost negative.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies