marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises a intrat in clubul miliardarilor: ultimul film din seria Batman este a doua productie din 2012 care a trecut de 1 miliard de $ ca incasari la nivel global

The Dark Knight Rises se afla de astazi printre cele mai profitabile filme din toate timpurile. Ultimul film din trilogia creata de Christopher Nolan a trecut pragul de 1 miliard de dolari si astfel a intrat in topul celor 13 filme din istorie cu incasari de peste 1 miliard.

The Dark Knight Rises a intrat in clubul miliardarilor: ultimul film din seria Batman este a doua productie din 2012 care a trecut de 1 miliard de $ ca incasari la nivel global

 

GALERIE FOTO: 13 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!

 

Pelicula celor de la Warner Bros a devenit al 13-lea film din istorie care atinge pragul de un miliard de dolari ca incasari la nivel global.

 

The Dark Knight Rises a strans cel mai mult la nivel international - 574 de milioane de dolari, iar in America filmul a facut incasari de 431 de milioane de dolari, suma totala fiind de 1.05 miliarde de dolari.

 

 Astfel, The Dark Knight Rises a trecut putin peste succesul lui The Dark Knight din 2008, care a facut 1.02 miliarde de dolari, insa filmul din 2008 a facut incasari mai mari in SUA.

 



 

 

Dupa evenimentele tragice din Colorado, de acum o luna si jumatate, cand un barbat a intrat inarmat intr-un cinematograf din Aurora si a ucis 12 persoane si a ranit alte 59, americanii au fost atunci cuprinsi de un val de frica dupa acele evenimente si multi dintre ei spuneau ca prefera sa vada filmul pe DVD, de teama sa nu se repete incidentele.

 

Insa, fanii loiali au trecut peste orice teama si s-au dus sa vada deznodamantul trilogiei incepute de Christopher Nolan in 2005. The Dark Knight Rises este al cincilea film din topul celor mai profitable filme care nu a fost lansat in format 3D, iar Christopher Nolan este singurul regizor din top ale caror filme (The Dark Knight, The Dark Knight Rises) nu au fost lansate in format 3D.



Seria “Batman” regizata de Christopher Nolan si-a gasit in aceasta vara deznodamantul, cu episodul final din trilogie: “Cavalerul negru: Legenda renaste” (The Dark Knight Rises). Milionarul Bruce Wayne revine in actiune drept Batman pentru a salva pentru ultima data orasul Gotham. De aceasta data Bane (Tom Hardy) a fost ales principalul adversar al lui Batman "pentru a-l testa pe super erou nu doar fizic, ci si mental" a declarat Nolan.

 

The Dark Knight Rises are in distributie 4 castigatori de Oscar: Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Marion Cotillard si 4 nominalizati la Oscar: Anne Hathaway, Gary Oldman, Tom Conti, Liam Neeson.


La capitolul incasari, The Dark Knight Rises ramane al doilea film al anului 2012, in spatele lui The Avengers/Razbunatorii 3D  care are  trecut de 1,500 miliarde de $, cu 500 de milioane de $ peste pelicula regizata de Christopher Nolan.


Galerie foto


Modifică setările cookies