marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2015: Neil Patrick Harris va fi gazda editiei de anul viitor

Actorul Neil Patrick Harris, cunoscut mai ales in randul fanilor serialului de comedie "Cum am cunoscut-o pe mama voastra", va fi gazda galei de decernare a premiilor Oscar in 2015, a anuntat miercuri Academia Americana de Film.

Oscar 2015: Neil Patrick Harris va fi gazda editiei de anul viitor


Neil Patrick Harris,
in varsta de 41 de ani, cunoscut mai ales pentru personajul Barney Stinson din sitcomul "Cum am cunoscut-o pe mama voastra/ How I met your mother", a mai prezentat in trecut si gala de decernare a premiilor Emmy. De altfel, Harris a si castigat trei premii Emmy pentru prestatia lui ca si gazda a galei de decernare a premiilor Tony, cele mai importante distinctii pentru scena teatrala americana.


Academia Americana de Film doreste atragerea unui public cat mai tanar in fata televizoarelor in seara difuzarii celei de-a 87-a editii a galei de decernare a premiilor Oscar. Ceremonia va fi transmisa in direct, de la Los Angeles, in peste 200 de tari, pe 22 februarie 2015, de reteaua de televiziune ABC, detinuta de Walt Disney Co.


Editia din 2014 a galei de decernare a premiilor Oscar a fost prezentata de Ellen DeGeneres si a avut cea mai mare audienta obtinuta de acest show in ultimii 14 ani, in Statele Unite ale Americii, de 43,7 milioane de telespectatori.
DeGeneres, care nu isi ascunde homosexualitatea, ca si Harris de altfel, a facut glume despre oamenii puternici ai industriei care se aflau in sala, despre propria sa orientare sexuala, a impartit cutii cu pizza vedetalor si a relizat o fotografie de tip "selfie" cu mai multe vedete, o imagine care a batut recordul pentru cel mai partajat mesaj pe Twitter si a blocat platforma online pentru scurt timp.

 

 


Neil Patrick Harris
a castigat in 2014 premiul Tony pentru cel mai bun actor, pentru rolul din musicalul de pe Broadway, "Hedwig and the Angry Inch". Harris a jucat si in filmul "Fata disparuta/ Gone Girl", regizat de David Fincher, pelicula despre care presa nord-americana vorbeste ca fiind o favorita a editiei din 2015 a galei premiilor Oscar.


"Am crescut urmarind decernarea premiilor Oscar si am avut mereu atat de multa admiratie pentru unele dintre marile nume care au gazduit aceasta gala. Faptul ca am fost rugat sa calc pe urmele lui Johnny Carson, Billy Crystal, Ellen DeGeneres si ale tuturor celorlalti care au avut uriasul noroc de a fi gazdele acestei ceremonii este un vis devenit realitate, unul dintre lucrurile pe care as fi vrut sa le fac in viata", a spus Neil Patrick Harris.


Gala de decernare a premiilor Oscar va fi produsa, pentru al treilea an la rand, de Craig Zadan si Neil Meron. Cei doi producatori de pe Broadway sunt cunoscuti pentru spectacole de teatru musical si show-uri de dans pline de energie.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies