marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2016. Steve Carell si Julianne Moore, printre prezentatori la gala din acest an

Actorii Steve Carell si Julianne Moore fac parte din lista prezentatorilor care vor participa la viitoarea gala a Premiilor Oscar, a informat luni Academia de la Hollywood, citata de EFE.

OSCAR 2016. Steve Carell si Julianne Moore, printre prezentatori la gala din acest an

Alaturi de Carell si Moore pe lista mai figureaza Priyanka Chopra, Quincy Jones, Byung-hun Lee, Jared Leto, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons, Kerry Washington si Reese Witherspoon.
 

Este a doua transa de prezentatori publicata de Academie, care se alatura celebritatilor deja anuntate, printre care Benicio del Toro, Whoopi Goldberg, Tina Fey, Ryan Gosling, Kevin Hart, Charlize Theron, Jacob Tremblay, Lady Gaga, Sam Smith, The Weeknd si Pharrel Williams.
 

Cea de-a 88-a gala a Premiilor Oscar va avea loc la 28 februarie la Los Angeles si il va avea ca maestru de ceremonii pe actorul de comedie Chris Rock.


Actuala editie este precedata de o ampla polemica fata de neincluderea actorilor de culoare printre cei nominalizati, fapt ce a motivat amenintarea cu boicot din partea acestei comunitati precum si anuntarea de catre Academie a unor masuri privind extinderea diversitatii la Oscar.


Filmul 'The Revenant', al regizorului mexican Alejandro González Ińárritu, porneste ca favorit cu 12 nominalizari la Oscar, urmat de 'Mad Max: Fury Road' cu zece si 'The Martian' cu sapte nominalizari.

 

Sursa: Agerpres
 



Modifică setările cookies