marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2024: John Cena a șocat pe scenă, dar nu era chiar complet dezbrăcat. Vezi astăzi la 20:30!

Celebrul actor și campion de wrestling a găsit o formula inedită de-a prezenta premiul pentru Cele mai bune costume, renunțând complet la costumul său.

Oscar 2024: John Cena a șocat pe scenă, dar nu era chiar complet dezbrăcat. Vezi astăzi la 20:30!
Spre stupefacția pudibonzilor, dar spre plăcerea doamnelor (că tot a fost recent 8 Martie) și spre amuzamentul audienței deschise la astfel de glume, John Cena a apărut dezbrăcat pe scena Oscarurilor, pentru a onora departamentele de costume din industria filmului. Însă a avut grijă să nu arate prea mult pe scena premiilor Academiei. 
 
Actorul din „Suicide Squad”, în vârstă de 46 de ani, părea că ar fi scăpat gol pușcă pe scenă, etalând un corp perfect sculptat și acoperindu-și părțile intime cu un carton pe care scria „Costumes & Design”. Dar, în realitate, și-a luat câteva măsuri de precauție pentru a evita orice… defecțiune dramatică de garderobă.


 
Fotografiile din culise îl arată pe John Cena stând pe un hol al Oscarurilor purtând doar o pereche de Birkenstocks – un element de lenjerie intimă care se folosește de-obicei pe platourile de filmare. Totul a fost un omagiu adus unui moment dramatic al Oscarurilor din trecut. „La cea de-a 46-a ediție a Premiilor Oscar, în 1974, David Niven era în mijlocul prezentării lui Elizabeth Taylor când un bărbat dezbrăcat a traversat scena“, a spus gazda Jimmy Kimmel în timp ce îl prezenta pe Cena. „Vă puteți imagina cum ar fi dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi?“
 
Ei bine... apariția lui Cena a fost, cu adevărat amuzantă. Ceea ce nu știe publicul este că cei doi s-au gândit ca Cena să traverseze scena fix atunci când Kimmel spunea „ce-ar fi dacă”, dar s-au răzgândit în ultima secundă. „Sincer, ar trebui să-ți fie rușine acum pentru că ai sugerat o idee de prost gust“, i-a spus Cena lui Kimmel, adăugând: „Corpul masculin nu este o glumă“.



 
Cena s-a prezentat apoi în centrul scenei cu plicul mare de prezentator pentru a anunța premiul - care a mers la „Poor Things” - deși nu a putut ridica plicul pentru a citi nominalizații. „Costumele... sunt atât de importante. Poate cel mai important lucru care există. Nu pot să deschid plicul“. Kimmel i-a sărit în ajutor și a anunțat nominalizările, dar i-a și confecționat ad-hoc un costum dintr-o cortină.

 

 

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, prezentată de Jimmy Kimmel, a avut loc duminică la Dolby Theatre din Hollywood, California și vor fi difuzate astăzi, la Pro Cinema, începând cu ora 20:30 și, în reluare, miercuri de la 23:15.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies