marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanessa Hudgens și-a etalat burtica pe covorul roșu al Oscarurilor 2024

Pentru prima oară însărcinată, fostul idol al adolescenților a dat vestea cea mare apărând cu o rochie mulată pe red carpet.

Vanessa Hudgens și-a etalat burtica pe covorul roșu al Oscarurilor 2024
Fosta elevă din „High School Musical” va avea primul ei copil cu soțul ei, Cole Tucker, jucător de baseball. Vanessa Hudgens a dorit să dea vestea cea mare odată cu apariția sa la Premiile Oscar, unde era co-prezentatoarea emisiunii „Countdown to Oscars” de la ABC, la Dolby Theatre din Los Angeles.
 
Artista în vârstă de 35 de ani a defilat pe covorul roșu într-o rochie neagră Vera Wang Couture, mulată și lungă până la podea, cu o trenă dramatică. Nota de strălucire a fost data de setul de bijuterii ale casei Chopard, un colier cu un diamant galben în formă de pară de 10 carate și aproape 30 de carate de diamante albe, precum și inele și cercei cu diamante din colecția Haute Joailler a brandului.



 

Vestea că va deveni în curând mamă vine la mai bine de trei luni după ce ea și Cole Tucker au mers la altar în fața a 100 dintre cei mai apropiați prieteni și familie în Tulum, Mexic. Pe 2 decembrie, Hudgens, în vârstă de 35 de ani, și sportivul, în vârstă de 27 de ani, și-au schimbat jurămintele la Azulik City of Arts, un muzeu „la 45 de minute în jungle”, așa cum l-a descris actrița într-o discuție cu „Vogue”. „Am știut că este locul nostru. M-am simțit ca și cum aș fi fost transportată într-un fel de utopie, cum nu mai fusesem niciodată”.



 

Vedeta din „Princess Switch” și sportivul profesionist s-au îndrăgostit unul de celălalt la sfârșitul anului 2020. Ei au fost văzuți pentru prima dată îmbrățișându-se la magazinul Canyon Country din Los Angeles, în luna noiembrie a aceluiași an.



FOTO: Vanessa Hudgens

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies