marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Inspirație pentru bărbații la modă: cum porți denimul

Printre articolele vestimentare preferate de bărbați se numără jeanșii, prezenți în, aproape, orice garderobă. Aceștia sunt ușor de asortat și de purtat, mereu la modă și foarte comozi, indiferent dacă îi porți la birou sau în oraș.
(P) Inspirație pentru bărbații la modă: cum porți denimul
De cele mai multe ori, denimul este prezent în ținutele masculine și în partea superioară a corpului, prin cămăși, extrem de utile pentru ținutele casual.Cauți obiecte vestimentare la modă, din denim? Află cum le poți asorta corect, fără să dai greș, din rândurile de mai jos!
 
Jeanși și tricou

O combinație clasică aproape, care nu se va demoda niciodată este compusă din jeanși și tricou. Această ținută se potrivește în numeroase contexte, în special în weekend, atunci când ai nevoie să porți haine comode.

Alege perechea preferată de jeanși, un tricou simplu sau cu imprimeu și orice articol vestimentar sport, în funcție de vremea de afară - jachetă, geacă groasă sau hanorac. Ai la doar un click distanță numeroase modele de teniși pentru bărbați ca să-ți completezi ținuta.
 

Jeanși și bluză oversized

Un alt look lejer în care să porți denimul, în special în zilele răcoroase? Alege o pereche de jeanși, o bluză largă și un palton și...ești gata de plecare! Poți să adaugi o pereche de teniși albi, care se potrivesc cu orice, sau bocanci negri, cu șiret.
 
Jeanși și jachetă din piele

Pentru o ieșire în oraș, în zilele de primăvară, poartă orice pereche de jeanși, un pulover din cașmir și o jachetă din piele, neagră sau maro. În funcție de culoarea jachetei, alege și încălțămintea potrivită, tenișii sau pantofii fiind variantele optime. Din acest ansamblu nu lipsește nici geanta din piele, pe care o poți purta în bandulieră.
 
Jeanși, cămașă și sacou

O ținută potrivită și relaxată pentru job îți garantează confortul pe tot parcursul zilei. În plus, este o alegere ideală și după terminarea programului, când poți să ieși în oraș cu prietenii. Mixul de jeanși, cămașă și sacou nu se va demoda niciodată! Optează pentru o pereche de pantofi eleganți sau pantofi sport, pentru un look impecabil.
Pantaloni și cămașă din denim
 
Dacă ești curajos în alegerile vestimentare, poartă o ținută complete din denim. Pantalonii și cămașa din denim ar trebui, totuși, să aibă nuanțe diferite și să nu arate ca un set. Pentru această alegere, poartă pantofi sport dar nu uita - triple denim nu este o idee bună așa că evită încălțămintea din același material.

Pantaloni chino și cămașă din denim

Deși cămașa din denim este, deseori, privită cu scepticism de către bărbații care o consideră dificil de integrat într-o ținută, află că nu este deloc așa!

Poți purta cămașa din denim alături de o pereche de pantaloni chino și, eventual, un pulover sau un blazer, potrivit pentru sezonul rece.

O cămașă din denim este o piesă vestimentară utilă și poate înlocui o cămașă clasică, atâta timp cât știi cum și cu ce să o asortezi, pentru ținutele de zi cu zi.

 
Hainele din denim pot fi varianta ideală pentru orice anotimp! Compune ținute deosebite cu ajutorul unei simple perechi de jeanși, la care poți asorta bluze, pulovere, tricouri sau cămăși, în funcție de evenimentul la care participi.

În ceea ce privește încălțămintea, te bucuri de o varietate la fel de mare, pornind de la pantofi sport, până la bocanci și pantofi eleganți, din piele.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies