marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacific Rim: blockbusterul lui Guillermo del Toro a devenit cel mai profitabil film live-action original din 2013

La fel ca in anii trecuti, sezonul blockbustere-lor din 2013 a fost caracterizat de continuari, spinoff-uri si remake-uri sau adaptari dupa romane populare.

Pacific Rim: blockbusterul lui Guillermo del Toro a devenit cel mai profitabil film live-action original din 2013

 

Astfel, Pacific Rim a fost productia care a iesit din acest context, filmul lui Guillermo Del Toro fiind unul original, fara sa aiba la baza nici un roman sau benzi desenate deja folosite in industria cinematografica. Chiar si in aceste conditii, Pacific Rim s-a dovedit a fi un adevarat succes, cresterea incasarilor la nivel mondial clasandu-l in top 10 al celor mai de succes filme din 2013, scriu cei de la Cinemablend.com

 

 

 

 

Potrivit informatiilor oferite de BoxOfficeMojo, Pacific Rim a reusit incasari de 407,3 milioane de dolari la nivel international, suma cu care a urcat in topul celor mai de succes productii din acest an. Succesul este cu atat mai mare, cu cat ComicBook.com noteaza ca: "Din cele noua filme aflate in fata productiei Pacific Rim, opt dintre ele sunt fie continuari, fie sunt bazate pe romane sau benzi desenate. The Croods este singurul care are o poveste proprie, dar este un film animat. Pacific Rim este cel mai de succes film live action original din punct de vedere al incasarilor la nivel mondial".

 

 

 

Pacific Rim se pare ca va intra in randul productiilor care au parte de o continuare, scenaristul Travis Beacham explicand intr-un mesaj postat pe Twitter ca ar fi incantat sa existe si un al doilea film, tinand cont ca Del Toro are o multime de planuri indraznete pentru urmatorul capitol. 

 

 

 

 

Regizat de Guillermo del Toro, Pacific Rim este un science fiction ce aduce pe marile ecrane un razboi roboti vs. monstri.Cand extraterestri giganti, numiti Kaiju ( un soi de Godzilla)  se ridica din ape si iau cu asalt omenirea, cauzand pagube imense incepe un razboi care consuma resursele Planetei ani la rand. Pentru a le tine piept, oamenii au inventat arme pe masura: roboti uriasi – Jaggeri – controlati in mod simultan de doi piloti, ale caror minti sunt interconectate printr-o punte neurala. In ciuda tuturor eforturilor, infrangerea pare iminenta, iar singura speranta a locuitorilor de pe Terra o reprezinta doi eroi neobisnuiti – un fost pilot a carui glorie a apus de mult (Charlie Hunnam) si un viitor pilot-femeie ale carui calitati nu au fost inca testate (Rinko Kikuchi).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies