marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacific Rim Trailer: acesta este cel mai mare film cu monstri creat vreodata

Studiourile Warner Bros. au lansat primul trailer pentru inca unul dintre filmele lor foarte anticipate - Pacific Rim. Regizorul Guillermo Del Toro promite cel mai mare film cu monstri vazut vreodata. Ce poate fi mai incitant de atat?

Pacific Rim Trailer: acesta este cel mai mare film cu monstri creat vreodata

Nu e doar primul fim regizat de Guillermo Del Toro dupa 5 ani de pauza, ci este si o productie uriasa cu monstri, ce costa aproape 200 de milioane de dolari. Pacific Rim are toate motivele sa fie foarte asteptat de catre fanii genului iar trailerul nu dezamageste.


Actiunea din Pacifim Rim va avea loc undeva in viitor, atunci cand soldatii piloteaza niste roboti giganti pentru a lupta impotriva unor monstrii uriasi care au iesit misterios din oceane. Pacific Rim este un omagiu adus filmelor japoneze cu monstri giganti, cunoscuti sub numele de Kaiju. Guilermo Del Toro promite ca aceasta pelicula va fi un film cum nu am mai vazut pana acum.


Del Toro alaturi de scenaristul Travis Beacham si studiourile Warner Bros Pictures si Legendary Pictures vor aduce la viata legiuni de creaturi monstruoase ce ies inexplicabil din oceane, incepand un razboi ce va lua milioane de vieti si va consuma resursele umanitatii. Pentru a tine piept uriasilor monstrii, au fost create arme speciale, niste roboti masivi numiti Jaegeri, controlati simultan de catre doi piloti ale caror minti sunt conectate.


Conducatorii oamenilor sunt fortati sa apeleze la doi piloti, un barbat si o femeie, ce nu par a avea nici pe departe stofa de eroi, un fost pilot care si-a iesit din mana Raleigh Antrobus (Charlie Hunnam) si un pilot incepator pe nume Mako Mori (Rinko Kikuchi), caruia nimeni nu stie ce-i poate pielea. Impreuna cei doi au misiunea de a salva omenirea. Din distributia filmului mai face parte si Idris Elba. Actorul poate fi vazut intr-una din scenele din trailer in mijlocul unui discurs inflacarat,  tipand: "Astazi punem capat Apocalipsei!"
 

Pacific Rim va avea premiera pe 12 iulie 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies