marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker a fost inmormantat. Cine este actorul care ar putea sa-i ia loc superstarului in franciza Fast and Furious

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul in varsta de 40 de ani care si-a pierdut viata pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O'Conner in ultimele secvente din Fast and Furious 7.

Paul Walker a fost inmormantat. Cine este actorul care ar putea sa-i ia loc superstarului in franciza Fast and Furious

Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmarile la pelicula in locul fratelui sau, ca un omagiu adus actorului, citeaza mediafax.ro. "Producatorii au avut o serie de intalniri cu Cody, imediat dupa moartea lui Paul. Imediat, ei şi-au dat seama ca au nevoie de cineva care sa arate ca Paul pentru a termina filmul si atunci l-au abordat pe fratele sau, Cody, care ii seamana", a declarat o sursa pentru site-ul MailOnline.

 

Potrivit sursei citate, Cody ar putea fi filmat din spate si de la distanta, iar, in cazul in care este nevoie de un prim-plan cu actorul, se poate edita apoi prin programe specializate, astfel incat sa nu se observe diferenta dintre cei doi.

"Daca Cody accepta este pentru ca vrea sa onoreze memoria fratelui sau. Sunt multe detalii care trebuie puse la punct, dar, in acest moment, familia si echipa de filmare sunt inca in doliu", a scris presa din strainatate.

 

Regizorul James Wan, care a inceput filmarile la Fast and Furious 7 in luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com ca va continua acest proiect, desi intreaga echipa este "extrem de trista si afectata" de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner in cinci din cele sase filme ale francizei.

Filmul era programat sa fie lansat pe 11 iulie 2014, dar, dupa decesul lui Paul Walker, studiourile Universal au anuntat intreaga echipa ca filmarile vor fi intrerupte pentru o perioada nedeterminata. Producatorii filmasera deja 55 de zile si mai aveau nevoie de inca 25 de zile de filmare. Cele mai multe dintre zilele ramase de filmat necesitau prezenta lui Walker.

 

Ramaşiţele pamantesti ale actorului Paul Walker au fost incinerate in acest weekend, iar cenusa starului american a fost ingropata in cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles. 

 

Paul Walker si un prieten de-al sau, Roger Rodas, au murit in urma exploziei automobilului in care se aflau, in Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legisti, rezultatul unui accident.

Paul Walker şi-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet". Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si neliniştit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

 

Actorul a devenit celebru jucand in franciza Fast and Furious. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, filmul Hours, in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Brick Mansions", aflata in postproductie, care va fi lansata in 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies