marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / Afla cand apare filmul “24”

Kiefer Sutherland a dezavluit data cand se va lansa adaptarea pentru marele ecran a serialului “24”.

VIDEO / Afla cand apare filmul 24

Va fi lansat in vara anului 2012”, a declarat Kiefer Sutherland la inceputul saptamanii, in cadrul unei emisiuni televizate.
 

In urma cu cateva luni actorul sustinea ca “24” va apuca sa vada lumina marilor ecrane, asta in ciuda faptului ca sefii de la 20th Century Fox suspendasera filmul, nemultumiti fiind de scenariul scris de Billy Ray.
 

La vremea aceea, Sutherland arata ca el este complet dedicat filmului. “Billy s-a descurcat foarte bine si anumite lucruri vor ramane. Nu as putea fi mai incantat decat sunt”, adaugand ca Fox va colabora la acest proiect si cu Tony Scott, producatorul executive al serialului “The Good Wife”.
 

Se pare ca filmul va spune povestea deja cunoscutului agent special, care pleaca din Europa de Est in Anglia, iar personajul lui Sutherland va fi pus in fata unei crize personale.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies