marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pe Șerban Pavlu din „Clanul“ și pe Gheorghe Ifrim din „Las Fierbinți“ îi vedeți și la cinema, în „Nunți, botezuri, înmormântări“

Din 23 septembrie, comedia semnată de regizorul Alexandru Lustig poate fi văzută și în cinematografe.

Pe Șerban Pavlu din Clanul și pe Gheorghe Ifrim din Las Fierbinți îi vedeți și la cinema, în Nunți, botezuri, înmormântări
2022 este unul dintre cei mai prolifici ani pentru actorul Șerban Pavlu. Căci, pe lângă cooptarea lui în cel mai așteptat serial de la Pro TV, Clanul, în care joacă rolul comisarului de poliție Costoiu, apare și în două lungmetraje pe marele ecran, „Nunți, botezuri, înmormântări“ și „Teambuilding“.
 
După premiera de gala din 13 septembrie de la Teatrul Național I.L. Caragiale, ieri pelicula „Nunți, botezuri, înmormântări“ a intrat și în programul cinematografelor din întreaga țară, pentru a putea fi văzută de publicul larg.
 
O comedie efervescentă și de calitate, „Nunți, botezuri, înmormântări“ îi are în distribuţie pe Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Ilona Brezoianu, Dan Rădulescu, Anca Sigartău, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Valentin Rupiță, Jean de la Craiova.
 
Filmul este povestea lui Cosmin (Șerban Pavlu), care, în plină bulă imobiliară, își propune să câștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de probleme. O poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: „să moară capra vecinului“.


 
„Eu m-am bucurat de acest rol pentru că eram asociat cu o imagine dură, serioasă şi eu nu sunt deloc nici dur, nici serios. Am încercat să fiu cât mai aproape de spiritul personajului. Este un film gândit pentru publicul larg“, a spus Șerban Pavlu pentru Pro TV în seara premierei.

 „Nunți, botezuri, înmormântări“ 

marchează debutul pe marile ecrane al regizorului Alexandru Lustig, după scenariul scris de tatăl său, Adrian Lustig, și a fost prezentat și în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies