marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Teambuilding“, o comedie spumoasă despre viața în corporație, cu Anca Dinicu și Șerban Pavlu 

Un nou film românesc, cu distribuție forte și cele mai bune poante va avea premiera în cinematografe pe 30 septembrie.

Teambuilding , o comedie spumoasă despre viața în corporație, cu Anca Dinicu și Șerban Pavlu
După succesul producției „Miami Bici“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Tabăra“, filme care au înregistrat recorduri în anul lansării lor, „Teambuilding“ va cuceri cu siguranță publicul din România. Este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un treambuilding în care coroporatiștii se dezlănțuie, arătându-și în final și partea umană. 
 
În centrul atenției se află Emil (Matei Dima), un angajat care se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center - ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Cu toții merg în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei cu colegii din Ardeal, Moldova și Oltenia.


 

Filmările au avut loc în București, dar și la munte, la Padina, în perioada iulie-septembrie 2021.
 
„«Teambuilding» este cel mai funny scenariu la care am lucrat, cu cei mai mulți actori de comedie de după Revoluție. Este un film atipic pentru România, dacă stăm să ne gândim că a avut la cârmă trei regizori din medii creative diferite: eu (online), Alex Coteț (publicitate) și Micutzu (stand-up). Cred că asta îl face o comedie complete, pentru toate tipurile de public”, spune Matei Dima (aka BRomania), regizor și actor principal.

 


Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu și mulți alții.

Pe Șerban Pavlu îl puteți vedea și în serialul „Clanul”, care este difuzat pe Pro TV și pe Voyo.


Filmul va putea fi văzut în toate cinematografele din țară în avanpremieră în zilele de 27, 28 și 29 septembrie, și în premieră pe 30 septembrie 2022.

Galerie foto


Modifică setările cookies