marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pentru prima data in istoria televiziunii americane se intampla asta: CBS va reinnoi serialul The Big Bang Theory pentru inca 3 sezoane

Veste buna pentru fanii serialului de comedie The Big Bang Theory. Aventurile lui Sheldon si Leonard continua pentru inca 3 sezoane, dupa ce producatorii de la CBS au decis sa continue showul, scrie Variety.

Pentru prima data in istoria televiziunii americane se intampla asta: CBS va reinnoi serialul The Big Bang Theory pentru inca 3 sezoane

CBS a facut o miscare curajoasa si a decis sa reinnoiasca direct pentru inca 3 sezoane serialul The Big Bang Theory. Gestul marcheaza o premiera in istoria televiziunii: este primul serial reinnoit pentru mai mult de un sezon intr-un singur contract.
 

 

"Comedia reprezinta o parte importanta din programul nostru iar The Big Bang Theory este cel mai puternic serial de comedie de pe micile ecrane in acest moment" a spus Nina Tassler, presedinte CBS Entertainment.
 

 

 

 

Serialul creat de Chuck Lorre inca are audiente spectaculoase, cu o medie de 19 milioane de spectatori pe episod. Astfel, daca The Big Bang Theory continua pana in 2017, va fi cel mai longeviv serial din istoria televiziunilor din reteaua de cablu americana.

 

The Big Bang Theory este unul dintre cele mai iubite si apreciate seriale de comedie. Inca de la premiera, din 2007, serialul a avut audiente foarte bune si a primit atat Globuri de Aur, cat si premii Emmy.

 

Creat de Chuck Lorre (“Doi barbati si jumatate”, “Cybill”) si Bill Prady (“Fetele Gilmore”, “Dharma si Greg”), “Teoria Big Bang” a cistigat premiul TCA, al criticilor de televiziune, pentru cel mai bun sitcom al anului 2009, premiul People’s Choice si a fost nominalizata la Globul de Aur, categoria “cel mai bun serial”. Jim Parsons, unul dintre protagonistii serialului, este cistigatorul premiiilor Emmy si Globul de Aur, la categoria “cel mai bun actor intr-un rol principal.


Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) si Sheldon Cooper (Jim Parsons) sint doi prieteni de o inteligenta sclipitoare, care ar putea sa spuna cit ai clipi absolut totul despre fizica cuantica, insa cind vine vorba despre viata de zi cu zi, pe care o duc aici, pe Pamint, cei doi barbati sint pur si simplu pierduti in cosmos.

Universul nu are nici o taina in fata mintilor stralucite ale lui Leonard si Sheldon, insa totul devine lipsit de sens, iar genialitatea nu-I mai ajuta cu nimic in momentul cind vine vorba de relatiile cu ceilalti si in special cu femeile.


Totul se schimba insa in momentul cind frumoasa Penny, actrita in devenire, se muta in apartamentul de vizavi. Pe Sheldon, colegul de camera al lui Leonard, nu-l deranjeaza sa-si petreaca serile in compania lui Wolowitz (Simon Helberg) si Koothrappali (Kunal Nayyar), oameni de stiinta si minti sclipitoare, ca si el. Insa Leonard descopera alaturi de Penny (Kaley Cuoco) un intreg nou univers de posibilitati, dintre care una, deloc de neglijat, este chiar dragostea. Kaley Cuoco a dezvaluit la “CBC Watch! Magazine” ca povestea de dragoste dintre ea si partenerul din serial, Johnny Galecki, a trecut si dincolo de ecran si a durat cam doi ani de la inceperea filmarilor, insa dupa aceea cei doi au ramas doar buni prieteni.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies