marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Philip Seymour Hoffman mai avea de filmat o singura scena cheie din The Hunger Games: Mockingjay. Producatorii vor sa-l recreeze digital

Philip Seyomour Hoffman mai avea o singura scena de filmat pentru The Hunger Games: Mockingjay. Moartea sa fulgeratoare i-a obligat pe producatorii francizei sa gaseasca o solutie pentru inlocuirea lui in film.
 

Philip Seymour Hoffman mai avea de filmat o singura scena cheie din The Hunger Games: Mockingjay. Producatorii vor sa-l recreeze digital

Producatorii seriei The Hunger Games au deci sa-l recreeze digital pe Philip Seymour Hoffman in ultima sa scena din The Hunger Games: Mockingjay, anunta Huffington Post.


Actorul de 46 de ani mai avea de filmat o scene cheie si emotionanta din ultimul film al seriei Jocurile Foamei. In film, el joaca rolul lui Plutarch Heavensbee, noul creator al Jocurilor Foamei. Prima aparitie ca personaj a avut-o in filmul din acest an, in The Hunger Games: Catching Fire.

"Se pare ca au pus la cale un plan prin care sa termine filmul fara el, dar vor sa il recreeze digital. Sunt scene in care dialogul este esential si te poti focusa pe ceilalti actori, nu neaparat pe el. Acum lucreaza la partile digitale." a spus o sursa pentru presa.

 

 

 

Cei de la Variety au anuntat ca Hoffman mai avea 7 zile de filmari pentru Hunger Games. Productia a inceput in septembrie in Atlanta. Zilele trecute, actorii s-au intors pe platoruile de filmare, inclusiv Jennifer Lawrence, insa toti erau vizibil afectati de absenta lui Philip Seymour Hoffman.


Hoffman a murit duminica trecuta, dupa ce a fost gasit in apartamentul sau din New York. Prima concluzie a fost ca starul a murit din cauza unei supradoze de droguri, fiind dependent de heroina, dupa o lupta de ani de zile cu acest viciu.


Actorul, premiat cu Oscar, a fost inmormantat vineri, intr-o ceremonie restrana la care au participat familia si actori apropiati ai acestuia, incluvis Amy Adams sau Joaquin Pheonix.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies