marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe, gata de partea a cincea din serie: cand va aparea filmul care i-a adus lui Johnny Depp 350 de milioane de $

Producatorii de la Disney au inceput sa lucreze la scenariul partii a cincea din seria Piratilor din Caraibe inainte ca Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi  sa ajunga in cinematografe si sa faca incasari de peste un miliard de dolari.

Piratii din Caraibe, gata de partea a cincea din serie: cand va aparea filmul care i-a adus lui Johnny Depp 350 de milioane de $

Intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter, regizorul Rob Marshall a lasat de inteles ca se va intoarce la carma filmarilor pentru al cincilea film al francizei. Totodata regizorul a confirmat ca producatorul seriei care l-a transformat pe Johnny Depp intr-un adevarat star de box office, Jerry Bruckheimer, nu a fost multumit pe deplin de scriptul partii a cincea si ca acesta va fi refacut.


"Terry Rossio (n.r. scenaristul care a lucrat la toate partile seriei) a inceput sa refaca scriptul pentru partea a cincea. Toata echipa, inclusiv Johnny (n.r. Depp) se va implica din nou in functie de calitatea scenariului. Vrei sa te asiguri ca publicul se va intoarce la cinema pentru o aventura incitanta care se ridica la standardul primelor filme din serie. Altfel nu are rost" a povestit Rob Marshall.

Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi  a fost pus la zid de criticii de specialitate care au aratat cu degetul spre lipsa de originalitate a povestii, insa filmul a adunat cele mai mari incasari din intreaga serie.


Jerry Bruckheimer a declarat in aceasta vara ca nici n-ar incerca sa faca un nou film fara Johnny Depp. "Participarea lui va depinde de scenariu. Are o obsesie: sa nu-si dezamageasca publicul". Conform thewrap.com, Depp a castigat in jur de 350 de milioane de dolari de pe urma personajului Jack Sparrow, pe care l-a numit "inepuizabil". Contractul actorului stipuleaza ca el sa primeasca si un procent din incasari.

Paradoxal, in 2003, cand a debutat franciza producatorii s-au temut ca personajul Jack Sparrow nu va fi inteles si chiar au luat serios in considerare ideea de a pune subtitrari in engleza primei pelicule din serie."Nu au putut sa inteleaga ce faceam si au vrut sa ma concedieze. Nu intelegeau personajul, modul in care il interpretam eu si se gandeau sa-l subtitreze" a dezvaluit toamna trecuta Johnny Depp.  Piratii din Caraibe 5 nu va ajunge pe marile ecrane mai devreme de 2013.


 


Filmele seriei Piratii din Caraibe:

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
( 2003)
Regie:Gore Verbinski
Distributie:Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom
Buget: 140 de milioane de $
Incasari: 654 milioane de $

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ( 2006)
Regie:Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy
Buget: 225 milioane de $
Incasari: 1.006 miliarde de $



Pirates of the Caribbean: At World's End
( 2007)
Regie:Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy
Buget: 300 milioane de $
Incasari: 963 milioane de $


Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi
Distributie: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane
Regie:Rob Marshall
Buget: 250 de milioane de $
Incasari: 1.04 miliarde de $



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies